Uusimmat

Arvostelupäivitys: autopelien ystävä MotoGP:n kahvoissa

29.03.2016 12:13 Jukka O. Kauppinen

Taas on aika jakaa laajennettua viisautta. Juha Somby suuntaa sukeltaa MotoGP 2014 -prätkäilyn radoille ja kuinkas siinä kävikään?

Arvosteluihin lisätyt mielipiteet löydät varsinaisen peliarvostelun leipätekstin jälkeen.

MotoGP 14 (PC, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360)

Lainaus mielipiteestä:

Pelin asetuksia läpi käydessäni otin luonnollisesti kaikki ohjainavut pois käytöstä jotta kokisin autenttisen pelinautinnon, mutta kuinka väärässä sitä voikaan olla? Kokemus oli sen verran hiuksia nostattava, että jo ensimmäisen kierroksen jälkeen napsuttelin niistä puolet takaisin päälle – tämä helpotti jo hiukan. Pelin oppimiskäyrä on kokemattomalle jyrkkä ja karu vaikka kuinka olisi motoristin taustaa. Virtuaalikaasuttelu on silti virtuaalista.

Graafisesti jo kuolinvuoteella olevalla konsolisukupolvella peli edustaa hyvää keskikastia. Siinä ei suoraan sanottuna ole mitään mitä lähteä haukkumaan, mutta ei se myöskään tipauttanut leukaluitani lattiaan. Meininki on toimivaa perustasoa. Pelivalikot toimivat loogisesti ja kaikki löytyy sieltä mistä pitääkin. Rasitteeksi koituvat lähinnä latausajat, sillä kilpailua odotellessa ehtii hyvin pistää vaikka kahvit valumaan, jos valikkorallin saa delegoitua jollekin toiselle. Pelistä jäi käteen kohtalaisen hajuton, mauton ja väritön olo.

Juha Somby

Lue koko arvostelu: MotoGP 14 (PC, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360)