Uusimmat

Battlefield Hardline avoimeen betaan

30.01.2015 09:00 Jukka O. Kauppinen

Ruotsalaisen DICE-studion armoitetusti tunnetuksi tekemä Battlefield-pelisarja hakee uutta näkökulmaa pelisarjan räiskivään toimintaan. Hardline iskee hampaansa poliisit ja rosvot –leikkeihin, ja peli on ainakin vaikuttanut kelvolliselta aiempien näyttöjen perusteella. Seuraavaksi potentiaalia mitataan tosissaan, sillä peli siirtyy avoimeen betatestiin.

Avoin moninpelibeta alkaa 3.2. ja jatkuu 8.2. saakka, eikä beta tällä kertaa rajoitu pelkästään PC-versioon vaan se on tarjolla sekä PC:llä että kaikilla konsolialustoilla.

Avoin beta sisältää kolme karttaa ja pelitilaa. Hotwire-tila tuo taistelukentälle nopeatempoiset ajojahdit, joissa rikolliset yrittävät varastaa merkittyjä autoja samalla kun poliisit yrittävät saada niitä takaisin haltuunsa.

Bäfistä tuttu Conquest-pelitila puolestaan on Dust Bowlissa ytimessä, jossa vääntöä riittää 64 pelaajalle. Heist-pelitilassa rikolliset yrittävät ryöstää pankkiholvin ja selvitä kunnialla pakoon samalla kun poliisit yrittävät pysäyttää heidät.

Onpa tarjolla myös Hacker-tila, jossa yksi pelaaja per tiimi toimii sotakenttähakkerina murtautumalla valvontakameroihin, bongaamalla vihollisia ja määrittelemällä alueita, joille tiimin tulee hyökätä tai puolustaa.

 

Hardline on EA:n jenkkiläisen Visceral Games –studion käsialaa, ja se pyörii DICEn Frostbite 3 –moottorilla. Pelissä on moninpelin lisäksi yksinpelitarina, joka seuraa aloittelevan miamilaisen etsivä Nick Mendozan matkaa. Tarinaa tähdittää Hollywood-veteraaninäyttelijöistä koostuva ääninäyttelijäryhmä, johon lukeutuvat muun muassa Alexandra Daddario (True Detective), Wendy Calhoun (Justified) ja Benito Martinez (Shield).

Battlefield Hardline julkaistaan Suomessa 19. maaliskuuta 2015 PC-, PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -alustoille.

Lisätietoja: http://www.battlefield.com/hardline/

Lisää aiheesta

Battlefield 4 –pelaajat aikovat nettipelilakkoilla 

Räjähdyksiä ja draamaa: Battlefield Hardline uudessa trailerissa 

Battlefield 4 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Battlefield 3 (PC, PS3, Xbox 360)