UUSIMMAT

Beyond Good and Evil HD – Katso kuva! Monta kuvaa!

01.10.2010 12:10 | Jukka O. Kauppinen

Beyond Good and Evil oli aikoinaan peli, jonka vain harvat ostivat, harvat pelasivat ja harvat muistavat. Mutta ne jotka tekivät edes jotain näistä kolmesta, ovat teoksesta yhä valtaisan pähkinöissään. Mikäpä siis upeampaa kuin odotella sille jatko-osaa. Ja sitä ennen, pelin HD-versiota, josta Ubisoft julkaisi satsin uusia kuvia.

Beyond Good and Evil on peli, jonka monet pelaajat listaisivat surutta ja vailla hetken miettimistä suosikkipeliensä kirkkaimpaan kärkeen. Peli oli jopa niin mainio, että Peter Jackson palkkasi sen tuottajan vastaamaan oman King Kong -pelinsä kehityksestä.

Beyond Good and Evil 2:ta odotellessa Ubisoft julkaisee tämän klassikon – tai pitäisikö sanoa kulttiklassikon – modernisoituna HD-versiona. IGN:n mukaan uusversio on edelleen upea ja mukaansatempaava luomus.

PS3:lle ja Xboxille ladattavana pelinä saapuva HD-versio julkaistaan ensi vuoden puolella. Sitä odotellessa, kuvallisia maistiaisia:

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisää aiheesta

Beyond Good & Evil (GC, pc, PS2, Xbox)

Mysteerisesti nimetty Beyond Good & Evil kertoo tarinan Jadesta ja hänen kumppaneistaan. Jade on nuori reportterinainen, jonka elämää hallitsee ainainen pelko Domz-olioiden hyökkäyksistä. Hillys-planeetan hallitus on antanut planeetan puolustamisen Alpha Sections -järjestön käsiin, mutta kidnappaukset ja hyökkäykset jatkuvat. Kapinallisjärjestö IRIS Network tekee myyräntyötä saattaakseen planeetan asiat oikealle tolalle. Onko Alpha Sectionsilla puhtaat jauhot pussissaan?

Beyond Good & Evil on omaperäinen. Ihan heti ei tule mieleen toista vastaavanlaista peliä, vaikka muista peleistä onkin selvästi lainattu hyvin toimivia osia ja pelimekaniikoita. Pohjimmaltaan Beyond Good & Evil on hyvä tarina, joka on puettu seikkailu- ja puzzlemuottiin. Perinteisiin tasohyppelyihin BG&E:tä ei voi verrata, sillä esimerkiksi selkeää hyppynappia ei ole ollenkaan.

Lue myös

3DS Eurooppaan maaliskuussa – luultavasti suolaisella hintalapulla

Arvostelu: F1 2010 (PC, PS3, Xbox 360)

FIFA 11 vai PES 2011?

Kane & Lynch jäi ilman ohjaajaa

Keskustelu

”…ja harvat muistavat.” Eihän tähän nyt BG&E:n pelanneet kuulu? :)

@5 ”Toivottavasti näin on eikä projektia vaieta kuoliaaksi.” +1

Hyvä, että uutinen tuli korjattua. :)

Jutusta innostuneena kävin katsomassa BGaE2:n wikisivua ( http://en.wikipedia.org/wiki/Beyond_Good_%26_Evil_2 ) ja sinne on kirjattu iloinen uutinen:
”Since its first revelation BG&E2’s development has been characterized in the gaming media by uncertainty, doubt and rumours about the game’s future. On May 28, 2010, a French website claimed to have insider information of Michel Ancel leaving Ubisoft Montpellier, thus putting BG&E2 on hold.[4] However this was denied by Ubisoft representatives shortly thereafter.[5] Appearing at the Montpellier in Game conference on June 25, 2010, Ancel stated that the game is in development and that they are experimenting with new development practices to keep the development team small and preserve its artistic spirit. As such, the development will take ”a while”, but Ancel encouraged listeners to be patient.[6]”

Suomeksi: jatko-osa on sittenkin tulossa, mutta siinä menee hetki. o/ Toivottavasti näin on eikä projektia vaieta kuoliaaksi.

”Aamukahvit?”
Harvemmin uutinen ilmestyy ihan heti kun se on kirjoitettu, yleensä ne menevät ajastukseen ja jonoon muiden perään.
Mutta ei aamukahvin kellonajalla ole merkitystä, se on aamukahvi silloin kun sen töihin saavuttuaan ja hiljalleen heräillessään hörppii :)

jok

Kollegat huomauttivatkin jo, että kuvat eivät olleet BGE2:sta vaan BGE:n uudesta HD-versiosta, joka julkistettiin eilen illalla.
Meikälle tuli kuitenkin vain satsi pelikuvia mailitse ilman pressitiedotetta tai edes mainintaa pelin nimestä, joten aamukahvia hörppiessäni kuvat lokeroituivat automaattisesti päässäni BGE2:ksi. Uutinen on nyt korjattu asianmukaisesti ja vähän täydennettykin.

jok

Aamukahvit? Eikös ne olisi pitänyt juoda siinä 6-7 aikaan, jotta olisi aamukahvi? :D

Siis hetkinen… Onko noi kuvat BGaE 2:sta, joka ainakin jossain vaiheessa ilmoitettiin kuopatuksi vai konsoleille julkaistavasta BGaE HD:stä, joka on siis ykkönen, mutta remasteroituna?

Helvetin hyvä, jos noi kuvat on kakkosesta, mutta vähän epäilen – enemmän tulee ykkönen mieleen kuin mitä kakkosesta on näytetty ( http://www.youtube.com/watch?v=wVwTrjwautQ [oli ingame-kuvaa tai ei]).

Muropaketin uusimmat