Uusimmat

Beyond Good and Evil HD – Katso kuva! Monta kuvaa!

01.10.2010 12:10 Jukka O. Kauppinen

Beyond Good and Evil oli aikoinaan peli, jonka vain harvat ostivat, harvat pelasivat ja harvat muistavat. Mutta ne jotka tekivät edes jotain näistä kolmesta, ovat teoksesta yhä valtaisan pähkinöissään. Mikäpä siis upeampaa kuin odotella sille jatko-osaa. Ja sitä ennen, pelin HD-versiota, josta Ubisoft julkaisi satsin uusia kuvia.

Beyond Good and Evil on peli, jonka monet pelaajat listaisivat surutta ja vailla hetken miettimistä suosikkipeliensä kirkkaimpaan kärkeen. Peli oli jopa niin mainio, että Peter Jackson palkkasi sen tuottajan vastaamaan oman King Kong -pelinsä kehityksestä.

Beyond Good and Evil 2:ta odotellessa Ubisoft julkaisee tämän klassikon – tai pitäisikö sanoa kulttiklassikon – modernisoituna HD-versiona. IGN:n mukaan uusversio on edelleen upea ja mukaansatempaava luomus.

PS3:lle ja Xboxille ladattavana pelinä saapuva HD-versio julkaistaan ensi vuoden puolella. Sitä odotellessa, kuvallisia maistiaisia:

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

Klikkaamalla iso kuva

 

Lisää upeita pelivideoita eDomen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet.

Lisää aiheesta

Beyond Good & Evil (GC, pc, PS2, Xbox)

Mysteerisesti nimetty Beyond Good & Evil kertoo tarinan Jadesta ja hänen kumppaneistaan. Jade on nuori reportterinainen, jonka elämää hallitsee ainainen pelko Domz-olioiden hyökkäyksistä. Hillys-planeetan hallitus on antanut planeetan puolustamisen Alpha Sections -järjestön käsiin, mutta kidnappaukset ja hyökkäykset jatkuvat. Kapinallisjärjestö IRIS Network tekee myyräntyötä saattaakseen planeetan asiat oikealle tolalle. Onko Alpha Sectionsilla puhtaat jauhot pussissaan?

Beyond Good & Evil on omaperäinen. Ihan heti ei tule mieleen toista vastaavanlaista peliä, vaikka muista peleistä onkin selvästi lainattu hyvin toimivia osia ja pelimekaniikoita. Pohjimmaltaan Beyond Good & Evil on hyvä tarina, joka on puettu seikkailu- ja puzzlemuottiin. Perinteisiin tasohyppelyihin BG&E:tä ei voi verrata, sillä esimerkiksi selkeää hyppynappia ei ole ollenkaan.

Lue myös

3DS Eurooppaan maaliskuussa – luultavasti suolaisella hintalapulla

Arvostelu: F1 2010 (PC, PS3, Xbox 360)

FIFA 11 vai PES 2011?

Kane & Lynch jäi ilman ohjaajaa