Uusimmat

Blizzard esittelee ”jotain ihan uutta” ensi kuussa

28.02.2013 13:00 Miikka Lehtonen

Ensi kuussa järjestettävä PAX East muuttui juuri Suomesta tarkasteltuna mielenkiintoisemmaksi. Tunnettu ja arvostettu pelikehittäjä Blizzard kun on kutsunut peliväkeä paikan päälle tutustumaan ”ihan uuteen” projektiin.

PAX East, eli Penny Arcade Expon Bostonissa järjestettävä kevätversio, pyörähtää käyntiin maaliskuussa. Perinteisesti PAXista ei paljon peliuutisia kuulu, sillä ideana on alusta alkaen ollut tehdä tapahtuma pelaajille, ei lehdistölle. Niinpä näin Suomesta tarkasteltuna pääasiallinen anti on yleensä vaikkapa mainion Giant Bomb -saitin livetapahtumien seuraaminen. Mutta tänä vuonna saamme ehkä enemmän.

Blizzard on kutsunut pelitoimittajia ja muuta peliväkeä piipahtamaan heidän luonaan PAX East -tapahtumassa, jossa he kehuvat esittelevänsä jotain ihan uutta ja ihmeellistä.

”Olemme työskennelleet yhden projektin, joka on erilainen kuin muut pelimme, parissa ja olemme iloisia voidaksemme kutsua teidät näkemään sen ensimmäisten joukossa. Tämä ei ole jatko-osa, lisälevy eikä se huhuttu uuden sukupolven MMO:mme, mutta olemme innoissamme voidessamme päästää teidät käpistelemään sitä.”

Näin kuului Blizzardin kutsuposti. Sitten spekulaatio käyntiin siitä, mitä paketista voisi pullahtaa maaliskuussa. Mobiiliversio jostain Blizzardin wanhemmasta pelistä? Ehkä. Mutta mitä mahtaakaan kuulua Blizzard All-Starsille, eli sille aiemmin Blizzard DOTAna tunnetulle peliprojektille? Tiettävästi sitä kehitetään edelleen, mutta aika hiljaisissa merkeissä. Olisiko siinä kiva kesäprojekti?

Lähde: Ars Technica

Lisää aiheesta

Blizzard DOTA meni kokonaan uusiksi

Blizzard tiukkana DOTA-tavaramerkistä

Blizzard ja Valve sopivat DOTA-riitansa

Muropaketin uusimmat