Uusimmat

Geenimanipuloidut apinat ovat alkaneet riehua – tilanne Overwatchissa kriittinen

31.05.2017 10:02 Muropaketin toimitus

Blizzard on kiusoitellut Overwatch-pelaajiaa uutisilla Overwatch-avaruusaseman tapahtumista.

Overwatchin blogin mukaan avaruustekniikkaa kehittävä ”Lucheng Interstellar” -yritys on paljastanut tietoja, joiden mukaan Overwatch-universumiin sijoittuvalla Lunar Space Colonylla kasvatetut geenimanipuloidut apinat ovat alkaneet riehumaan avaruusasemalla.

Viestiketjussa mainitaan myös, kuinka geenimanipuloitu Hammond-apina on päässyt karkaamaan häkistään. Viestiketjun päättää hätäviesti, jonka mukaan ilmalukko E-35 on epäkunnossa.

Myöhemmin julkistetun lisäviestin mukaan avaruusaseman monitorointisysteemi ei ole vieläkään löytänyt Winston ja Hammond -apinoita. Apinoista Winston on jo Overwatchin julkaissa mukana ollut sankari, mutta Blizzard ei ole vielä tähän mennessä kertonut lisätietoja Hammond-apinasta.

Pelaajien arvailujen mukaan Hammond saattaisi olla peliin ilmestyvä uusi sankari. Osa pelaajista on arvellut myös, että Overwatchiin lisättäisiin mahdollisesti uusi avaruusasemaan perustuva pelattava kartta. Tarinalle julkaistaan todennäköisesti jatkoa Overwatchin blogissa sekä Twitterissä, joten kaikkien Overwatchin taustatarinasta kiinnostuneiden kannattanee pitää sivustoja silmällä.

Overwatch
Kaikki jutut aiheesta