Uusimmat

Blizzard sulkee WoW-häiriköiden suut

14.07.2016 20:00 Juho Anttila

Häiriköt ovat verkkopelien syöpä, joita vastaan eri firmat taistelevat erilaisin keinoin. Ehkä näkyvimmin häirikköjahtiin panostava taho on League of Legends -kehittäjä Riot, jonka työkalupakista löytyy jos jonkinlaista konstia kiusankappaleiden hiljentämiseen. Hiljentämisestä puheen ollen pahasuisilla World of Warcraft -pelaajilla on myös koittamassa vaikeat ajat.

Pian käyttöön otettavan uuden toimintamallin mukaan toistuvasti raportoidut pelaajat hiljennetään laajamittaisesti. Toimenpiteiden kohteeksi joutuvat pelaajat eivät pysty enää kirjoittamaan instanssikohtaisille kanaville tai liittymään globaaleille keskustelukanaville. Hiljennetyt pelaajat eivät myöskään pysy luomaan kalenterikutsuja tai tapahtumia, lähettämään pelin sisäistä postia ja kutsuja tai luomaan ryhmälistauksia.

Ensimmäisellä kerralla hiljaisuus kestää 24 tunnin ajan, mutta rangaistuksen pituus tuplaantuu jokaisen käryn kohdalla. Rangaistuksen kestolla ei ole ylärajaa, joten sarjakiusaajat huomaavat helposti pysyvänsä hiljennettyinä hyvinkin pitkän ajan verran. Uusi jäähyjärjestelmä tuodaan peliin mukaan Legion-lisäriä edeltävän päivityksen mukana.

Lähde: The Market for Computer and video Games

Lisätietoja: worldofwarcraft.com

Lisää aiheesta

WoW-piraatit tapasivat Blizzard-pomot – ja kaikilla oli kivaa

World of Warcraft -kirja sukeltaa rakastetun morpin saloihin

Blizzard miettii vakavissaan retroserveriä nostalgiannälkäisille

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat