Uusimmat

Blizzardilta tiimipohjainen räiskintäpeli – betatestiin voi jo hakea

08.11.2014 11:04 Juho Anttila

Blizzardin parhaillaan käynnissä olevilta Blizzcon-messuilta on totuttu odottamaan mielenkiintoisia uutisia. Kuten Miikka jo eilen kertoi, tämän vuoden messuilla huhuttiin julkistettavan jotain tavallista isompaa, nimittäin kokonaan uusi peli. Niinhän siinä sitten kävikin, että Blizzard kertoi kehittävänsä aivan uutta, Overwatch-nimistä pelikokemusta.

Overwatch on tiimipohjainen scifiräiskintä, jossa kaksi kuuden hengen joukkuetta ottaa mittaa toisistaan. Vaikutteita on selvästi haettu Team Fortress 2:n suunnalta, mikä ei missään nimessä ole huono juttu. Pelaajat pääsevät valitsemaan joukosta mitä erilaisimpia ja persoonallisimpia sankareita. Pelin ympäristöihin puolestaan on haettu inspiraatiota muun muassa egyptiläisistä palatseista, japanilaisista puutarhoista ja peribrittiläisestä 30-luvun kaupunkimaisemasta.

Perin mielenkiintoiselta kuulostava räiskintäpeli ei ole vielä saanut lopullista julkaisupäivää, mutta sen betatesti pyörähtää käyntiin ensi vuoden puolella. Vähän EA:sta mallia ottaen Blizzard päätti myös avata ilmoittautumisen betatestiin heti. Onneaan voi kokeilla täällä.

Kyseessä on Blizzardille uusi aluevaltaus, sillä peruttua ikuisuusprojekti StarCraft: Ghostia lukuun ottamatta firman tuotokset ovat aiemmin keskittyneet lähinnä reaaliaikaisiin strategiapeleihin ja verkkoroolipeli World of Warcraftiin. Blizzardin laadunvalvonnan tuntien luvassa lienee kuitenkin vähintäänkin hiottu ja viihdyttävä pelikokemus.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Huhut voimistuvat: esitteleekö Blizzard pian jonkin aivan uuden pelin?

Oikeus! Huijaussoftan tekijä joutui lopettamaan kun Blizzard bannasi asiakkaat

World of Warcraft on ilonamme vielä 10 vuoden päästä