Uusimmat

Blizzardin Titania voi jo pelata 

13.03.2011 15:00 Jouni Mäki-Panula

Koko pelistä ei vielä tiedetä yhtään mitään, mutta Titan on tulossa. Jaa mikä Titan? Blizzardin seuraava MMO. Fantasiaa? Sci-fiä? Toimintaa? Jotain ihan muuta? Oli mitä, oli peli on tiettävästi jo sen verran pitkällä, että sitä voi jo pelata. Mutta julkaisua ei vielä kannata odotella.

Työnimellä Titan tunnettava tuotanto on Blizzardin seuraava merkittävä peli Diablo III:n jälkeen, vahvisti operatiivinen johtaja Paul Sams. Lisäksi Sams väläytti, että Titan on jo edennyt pelaamiskelpoiseksi. 

”Luotamme siihen tuotteeseen. Se on mahtava. Pelaamme jo sitä. Se on totaalista hauskanpitoa. Uskomme, että pelistä tulee lopulta parempi kuin mikään, mitä olemme koskaan tehneet”, ylisti Sams. 

Titan on massiivimoninpeli, mutta ei jatkoa World of Warcraftille, vaan jotain ”täysin uutta”. Julkaisuajankohta siintää vielä vuosien päässä, sillä Diablo III:kaan ei ole saanut lopullista ilmestymispäivää. 

Ennen joulua internetissä liikkui Blizzardilta vuotaneeksi väitetty tiekartta, jossa Titanin hahmoteltiin tulevan vuoden 2013 viimeisellä neljänneksellä. Käytännössä Blizzardilla saattaa siis olla pelikelpoinen tuote jo kaksi ja puoli vuotta ennen julkaisupäivää. Samassa ajassa rivistudio räpeltää massiivimoninpelin nollasta kauppoihin ehtien ehkäpä floppaamaankin tekeleellään. Kumpi lienee kannattavampi bisnes? 

Lähde: Gamasutra

Lue myös

Rift vei Mr. WoWinkin mukanaan!

Bulletstorm (PC, PS3, Xbox 360)

Homefront-ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Marvel vs Capcom 3 (PS3, Xbox 360)

Pixeljunk Shooter 2 (PS3)

Torchlight (Xbox 360)

Muropaketin uusimmat