Uusimmat

Blood Bowl ilmestyi, näin ostat sen halvemmalla

30.06.2009 16:06 Miikka Lehtonen

Tätä päivää – tai oikeastaan viime perjantaita, mutta täpinöissä emme tajunneet aiemmin puhua asiasta – on odotettu kuin kuuta nousevaa: Blood Bowlin tietokoneversio ilmestyi vihdoin. Peli on todella kovaa kamaa, mutta toistaiseksi myös todella kovan hintainen. Hehkutuksen lisäksi kerromme, miten voit säästää selvää rahaa.

Ranskalaisen Cyanide Softwaren Blood Bowl on juuri sitä, mitä kansi lupaa: rakastettu ja palvottu figupeli tietokoneversiona. Peli noudattelee Living Rulebookin, eli figupelin virallisen sääntökirjan uusinta laitosta ja miellyttää niin noviiseja kuin veteraanejakin. Matkassa on vain yksi mutta: peliä ei oikein vielä tahdo saada mistään.

Blood Bowl julkaistaan Suomessa virallisesti joskus syyskuussa, niin PC:llä kuin Xbox 360:llakin. Cyanide myy sitä jo itse verkkokaupassaan, mutta tuolloin hinta on ladattavaksi peliksi suolainen 49,99 euroa. Olisihan wanha Blood Bowl -veteraani senkin maksanut, mutta kun säästääkin voi niin säästetään sitten.

Cyaniden verkkokauppapartneri nimittäin hinnoittelee pelinsä sen mukaan, mistä päin sitä yrittää ostaa. Europelaajat maksavat pelistään 49,99 euroa, britit 39,99 puntaa ja muu maailma 49,99 taalaa, eli nykyisen kurssin mukaan rapiat 36 euroa. Netistä löytyy useita anonymiteetin tarjoavia softia, joiden avulla Suomestakin pääsee käsiksi taalahintaan ja näin säästää selvää rahaa, jolla voi ostaa vaikka sipsejä ja kaljaa Blood Bowl -sessioonsa, kuten tapana on.

Palaamme pelin pariin vielä varmasti sangen hurmoshenkisen arvostelun myötä jo lähiaikoina.

Linkki: UltraSurf

Linkki: Blood Bowl

Lisää aiheesta

Blood Bowl – verta pahvikentällä

Ensimmäinen video Blood Bowl -mättöfutiksesta

Sitä kengällä päähän, joka palloa havittelee

Blood Bowl: kun puuhaltiat kaaosta kyykyttivät

Lue myös

Mechejä Men of Wariin

Arvostelu: Two Worlds (360)

Huhupartio: pelitalo osti Pirate Bayn