Uusimmat

Braid Anniversary Edition tulee tarjoamaan uusia tasoja

Kuva: © Thekla Inc

24.03.2024 22:20 Muropaketin toimitus

15 vuotta sitten ilmestynyt Braid oli yksi ensimmäisistä laajasti kehutuista indie-peleistä, joka oli mukana aloittamassa indie-pelien tähän päivään saakka kestävää kultakautta. Keväällä Braid saa Anniversary Edition -uudisversion.

Tasohyppelyä ja ongelmanratkaisua yhdistelevä Braid Anniversary Edition seuraa alkuperäisen pelin tavoin nuorta sankaria, joka pyrkii pelastamaan kidnapatun prinsessan. Pelihahmon erikoiskykynä hän osaa kelata aikaa taaksepäin, joka mahdollistaa virheiden peruuttamisen ja yrittämisen uudelleen.

Nyt peliä kehittävä Jonathan Blow on kertonut, että tuleva Braid Anniversary Edition tulee sisältämään peräti 35 uutta tasoa. Alun perin uudisversioon ei ollut suunnitteilla yhtäkään uutta tasoa.

Uusien tasojen lisäksi Braid Anniversary Edition tarjoaa parannellut ääniefektit ja uudelleennauhoitetun soundtrackin, alkuperäisen artisti David Hellmanin uudelleen maalaamat grafiikat, sulavamman animaation ja mahdollisuuden pelata myös alkuperäistä versiota. Peli ilmestyy huhtikuun 30. päivänä Xbox One ja Series -konsoleille, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, PC:lle ja mobiililaitteille Netflixin kautta.