Uusimmat

Bro Hard, Brobocop

13.05.2014 21:30 Jukka O. Kauppinen

Lyötiinpä Miikka Lehtosen kanssa oikein brofistit vastakkain viime viikonloppuna ja miten sitten kävi? Jätkästä tuli pro-bro!

Jokainen Broforcen kenttä on noin minuutin mittainen kiskaisu, jossa satunnainen bro hyppii, kiipeilee ja murhaa tiensä läpi pahuuden legioonien. Alussa käytössä on vain yksi elämä, mutta viidakosta voi pelastaa vangiksi jääneitä bro-veljiään (eläköön redundanssi!), jolloin saa paitsi uuden elämän, myös käyttöönsä toisen hahmon. Ja kun veljiä pelastaa tarpeeksi, saa avattua käyttöönsä kokonaan uusia hahmoja.

Jokaisella hahmolla on omat jipponsa. Bronanilla ei tietenkään ole asetta, vaan kahden käden miekka. Brobocop taas ei heittele kranaatteja, vaan lukitsee tähtäimensä vihollisiin ja ampuu sitten sarjalla kaiken päreiksi. Brominator ampuu minigunillaan niin kovaa, että sen rekyyli työntää tätä alati kiihtyvällä vauhdilla taaksepäin – jolloin hyvä pelaaja voi vauhtia kasvatettuaan hypätä vaikka puolen kentän yli takaperin. Ja niin edelleen.

Oli käytössä mikä tahansa bro, pelaaminen on pirun hauskaa. Kentät koostuvat hajotettavasta maastosta, joten suositellun reitin sijaan voi ihan hyvin hyökätä vihollisten kimppuun taas vaikka maan alta. Tai vaikka palikka kerrallaan kaivaa pohjan vihollisen eeppisen ohjusrobotin jalkojen alta ja pudottaa tämän rotkoon.

Lue koko juttu: Broforce-ennakko (Linux, Mac, PC)

Lue myös

Conflict of Heroes: Storms of Steel (PC)

FTL: Faster Than Light Advanced Edition (iOS, Linux, Mac, PC)

Octodad: The Dadliest Catch (Linux, Mac, PC, PS4)

Retry (iOS)