Uusimmat

Cataclysmiä myytiin 4,7 miljoonaa kuukaudessa

11.01.2011 22:30 Jouni Mäki-Panula

World of Warcraftin Cataclysm-laajennuksesta on tullut kaikkien aikojen myydyin PC-peli kuukausimyynnillä mitattuna. Cataclysmiä kaupattiin kuukaudessa 4,7 miljoonaa kappaletta, joka on enemmän kuin mitään PC-peliä aiemmin. Ennätystä piti hallussaan WoW:n edellinen laajennus Wrath of the Lich King.

Cataclysm julkaistiin miltei ympäri maailmaa 7. joulukuuta, joskin Taiwan, Hongkong ja Macao seurasivat vasta kahta päivää myöhemmin. Laajennusta myytiin ensimmäisenä päivänä 3,3 miljoonaa kappaletta, joka on puolestaan enemmän kuin mitään muuta PC-peliä yhden vuorokauden aikana.

WoW:n pelaajamäärä nousi juuri ennen Cataclysmin julkaisua ensimmäistä kertaa yli 12 miljoonan vahvistaen pelin asemaa maailman suosituimpana tilauspohjaisena massiiviroolipelinä.

Lähde: World of Warcraft: Cataclysm One-Month Sales Top 4.7 Million.

Lisää aiheesta

World of Warcraft: Cataclysm (Mac, PC)

Cataclysm. Sana, joka iskee miljoonan voltin lailla jokaisen World of Warcraft –pelaajan selkäytimeen. Mustat siivet Azerothin taivaalla, hyökyaalto pyyhkäisemässä yli Booty Bayn Goblin-Jeesuksen patsaan ja murtunut maailma.

World of Warcraft on taas laajentunut, kolmatta kertaa. Uusi lisäosa tarjoaa niin täysin uudistuneen vanhan maailman, kuin viisi uutta kokemustasoa ja niihin liittyvät uudet alueetkin. Ja niin, kuin taikaiskusta, kuusi vuotta vanha peli on taas kuin upouusi.

Lue myös

Golden Sun: Dark Dawn (DS)

Katso The Trashmaster – puolitoistatuntinen GTA4:llä tehty elokuva

Kun kaikki muu pettää, käytä tissejä: 3D-uimapukutytöt ovat PS3:n salainen ase!

Vuoden peli paljastetaan huomenna – nämä olivat parhaat pelit vuosina 2007-2009