Uusimmat

Civilization 4 -miehen strategiaherkku julkaistaan tässä kuussa

09.04.2016 12:00 Juho Anttila

Soren Johnson on mies, joka tunnetaan erityisesti Civilization 4:n pääsuunnittelijana. Moni pitää Civilization 4:sta sarjan parhaana osana, joten kun Johanson puuhaa strategiapelin parissa, on syytä kiinnostua. Miehen uutukainen, Offworld Trading Company, julkaistaan jo tämän kuun aikana.

Offworld Trading Company on ollut ostettavissa Steamin Early Access -palvelun kautta jo viime vuoden helmikuusta saakka. Peliä on päivitetty ahkerasti, sillä se on saanut Early Access -julkaisunsa jälkeen 10 suurempaa päivitystä. Nyt kehitystyö on vihdoin saatu siihen pisteeseen, että teos voidaan julkaista virallisesti.

Soren Johnsonin mukaan julkaisua ei nähdä kehitystyön päätepisteenä, vaan ainoastaan yhtenä virstanpylväänä jatkuvassa kehitystyössä. Tekijät lupaavat tukea Offworld Trading Companyä jatkossakin samaan tapaan kuin tähänkin mennessä.

Off World Trading Company poikkeaa suurimmasta osasta strategiapelejä lähestymistavaltaan. Vaikka kyse on reaaliaikanaksuttelusta, keskittyy peli aseiden ja armeijoiden sijaan rahaan. Pelaajien tehtävänä on johtaa kehittyviä kauppayhtiöitä tavoitteenaan nousta Marsin johtavaksi taloudelliseksi vaikuttajaksi. Inspiraationa pelin asetelmalle toimii muun muassa klassinen M.U.L.E.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: www.offworldgame.com

Lisää aiheesta

Civilization-mies tekee avaruuskauppapeliä

Ihan kakka remasterointi: ei saatu taaskaan kunnon Jagged Alliancea

Mikä menikään vikaan Dragon Age Legendsissa?