Uusimmat

Command & Conquer 4: Tiberian Twilightin beta alkaa

03.02.2010 12:41 Jukka O. Kauppinen

EA kertoo aloittavansa avoimen moninpelibetan Command & Conquer 4: Tiberian Twilight –pelistä maaliskuun lopulla. Jos mielit ennakkomaistiaisia ja haluat auttaa tekijöitä hiomaan peliään, niin betaan voi jo rekisteröityä.

Command & Conquer 4 Command & Conquer 3: Tiberium Wars:in jälkeiseen aikaan. Vuonna 2062 ihmiskunta on sukupuuton partaalla. Kristallikasvusto tiberium leviää ja planeettamme muuttuu asumiskelvottomaksi vain kuuden vuoden kuluttua.

Sen johdosta periviholliset Global Defense Initiative (GDI) ja Brotherhood of Nod  joutuvat tekemään yhteistyötä. Miten ihmiskunta pelastettaisiin tukahduttavalta tiberiumilta?

Mahdottomasta tulee totta Nodin arvoituksellisen johtajan Kanen matkatessa GDI:n päämajaan. Mitä Kane suunnittelee vihollistensa päämajan sydämessä?

C&C4:n luvataan paljastavan sarjan faneille Maan, tiberiumin, Nodin ja GDI:n kohtalot sekä ennen kaikkea Kanen vuosikymmenen mittaisen suunnitelman päämäärä.

C&C4 sisältää yksin- ja moninpelikampanjat, mukaan lukien uuden, tavoitepohjaisen 5vs5-moninpelitilan. Moninpelin kerrotaan korostavan ryhmä- ja yhteistyötä.

Moninpelibeta pitää sisällään neljä kenttää.

Rekisteröidy betaan: Get C&C4 public beta

Lue myös

Arvostelu: Darksiders (PS3, Xbox 360)

Blizzard julkaisi pinon hiekkaisia Diablo III -kuvia

Nintendo: WiiHD tulee olemaan suurempi uudistus – mutta ei vielä

Perheenäiti laihdutti 51 kiloa – Wii Fit pelasti elämäni