Uusimmat

Crackdown 2 muuttui yllättäen neljä kertaa hienommaksi

10.06.2009 10:30 Miikka Lehtonen

Crackdown, tuo vuoden 2007 kätketty pelihelmi. Voi miten sitä pelattiin ja voi miten jatko-osaa odoteltiinkaan. Odotus siirtyi uudelle tasolle kun se pirulainen vihdoin vahvistettiin viime viikolla E3-messuilla. Jo tuolloin moni pelaaja esitti yhden toiveen: voi kunpa pelissä olisi taas hyvä co-op. Ja voi veljet…

Mainion Giant Bomb -pelisaitin möreä-ääninen Brad Shoemaker odottelee myös innolla uutta Crackdownia ja oli odotuksen tuskissaan tehnyt hienon bongauksen. Pelille on nimittäin avattu oma minisaitti Microsoftin Xbox-sivustolle ja sen infolaatikko paljasti, että Crackdown 2:sta tulee löytymään vaatimattomasti neljän pelaajan co-op-tuki.

Alkuperäisetä peliä pelanneet muistanevat, miten parasta maailmassa oli säheltää kaverin kanssa pelin hiekkalaatikkomaailmassa. Yksi kiipesi autoon, toinen nakkasi auton vaikkapa talon katolta keskelle gangsterien linnaketta ja sitten alkoi kumin katkuinen kuolema.

Paljon muuta Crackdown 2:sta ei sitten vielä tiedetäkään. Peliä kehittää upouusi Ruffian Games, joka koostuu muun muassa alkuperäisen Crackdown-tiimin jäsenistä Fable II -osaamisella vahvistettuna. Pelin E3-trailerin perusteella suuret räjähdykset, kerättävät kykypallukat ja isot hirviöt ovat myös osa pelin charmia. Ilmestyisi nyt jo.

Lisää aiheesta

Crackdown (360)

Huhupartio: Crackdown 2 jo työn alla

E3dome: videoissa Alan Wake, Crackdown 2, Forza Motorsport 3

Lue myös

Arvostelu: Ghostbusters (PS3, 360)

Lisää kaahailtavaa Burnout Paradiseen

Oho, vaihteeksi ihan upouusi Resident Evil

Muropaketin uusimmat