Uusimmat

Cyberpunk 2077 saa jatkoa ja The Witcher -sarja laajenee peräti viidellä pelillä

05.10.2022 07:00 Muropaketin toimitus

CD Projekt Red julkisti yllättäen studion tulevat suunnitelmat.

Studio julkisti eilen Twitter-tilillään pitkän ajan suunnitelmansa ja paljasti peräti viiden pelin olevan parhaillaan kehitteillä.

Yllätysjulkistuksiin lukeutui Cyberpunk 2077:n virallinen jatko-osa, koodinimellä Orion kulkeva peli, joka vie pelisarjaa ”edemmäksi ja lunastaa sen synkän futuristisen universumin potentiaalin”.

Sen lisäksi CD Projekt Red paljasti The Witcher -pelisarjan tulevaisuuden ja vahvisti, että hiljattain julkistettu The Witcher -peli, koodinimi Polaris, on ensimmäinen osa uutta trilogiaa. Nämä on tarkoitus julkaista kuuden vuoden aikana.

Uusi trilogia ei jää tosin noiturin ainoaksi peliksi, sillä yhtiö paljasti toistaiseksi tuntemattoman studion kehittävän Canis Majoris -projektia, joka on trilogiasta erillään oleva ”täysiverinen Witcher-peli”. Kehitystiimin kerrotaan auttaneen CD Projekt Redia aiempien The Witcher -pelien parissa. Tämän lisäksi myös Molasses Flood -studio työstää omaa Witcher-projektia, koodinimi Siriusta, joka sisältää moninpelin ja yksinpelin.

Näiden kaikkien päälle studio paljasti myös koodinimi Hadarin, joka on studiolta täysin uusi IP. Projekti on toistaiseksi vielä hyvin varhaisessa luontiprosessissa, joten sen kehitystä ei ole vielä edes aloitettu. Kyseessä on kuitenkin täysin uusi peli, joka luodaan tyhjästä.