Uusimmat

Cyberpunk 2077 tarjoaa räiskinnän lisäksi myös hiippailutoimintaa

03.07.2018 15:35 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 -kehittäjät ovat paljastaneet, ettei pelaajaa pakoteta mihinkään tiettyyn pelitapaan.

Cyberpunk 2077 -studio CD Projekt RED on käynyt sosiaalisessa mediassa keskustelua peliä odottavan fanin kanssa. Onkin käynyt ilmi, että pelissä tulee olemaan syvällinen stealth-ominaisuus, jonka ansiosta pelaajat voivat valita itselleen sopivan pelitavan pelkän suoraviivaisen räiskinnän sijaan.

Tämän vuoden E3-messuilla paljastettiin, että Cyberpunk 2077 tulee olemaan lähtökohtaisesti ensimmäisestä persoonasta kuvattu räiskintä, mutta siinä on tämän lisäksi myös roolipelin makua Night Cityn ikuisessa yössä. Lisäksi pelissä koetaan The Witcher -peleistä tuttua avoimessa pelimaailmassa hortoilua.

CD Projekt RED -studion mukaan pelin viholliset eivät ole aina tietoisia pelaajasta tai tämän touhuista. Niinpä vastustajien taakse voi hiippailla, ja näille voi asettaa erilaisia ansoja ja jopa viruksia.

“Hyökkäyksen suunnittelu on aivan yhtä tärkeää kuin sen suorittaminen”, studio toteaa.

Kehittäjät jatkavat kertomalla, ettei tarkoituksena ole pakottaa pelaajia valitsemaan tiettyä pelitapaa, vaan jokainen voi itse valita sopivimman keinon selvitä erilaisista tilanteista. Hiiviskelyn ohella asioita voi ratkoa ammuskelemalla seinien läpi tai jopa niin, että luodit kääntyvät kulmista kohti vastustajia.

Cyberpunk 2077:lla ei ole vieläkään julkaisupäivää, mutta sen oletetaan ilmestyvän seuraavalle konsolisukupolvelle.

Muropaketin uusimmat