Uusimmat

Dawn of War II:n beta aukesi kaikille

28.01.2009 18:38 Miikka Lehtonen

Dawn of War oli hyvä, joskin puutteellinen strategiapeli. Dawn of War II pyrkii paikkaamaan virheet ja tuomaan pelin nykystandardien tasolle. Onnistuuko? Sen selvittäminen oli aiemmin vain harvan ja valitun pelaajajoukon vastuulla. Nyt peliä voivat testata kaikki.

Ennen tätä päivää Dawn of War II:n moninpelibeta oli avoin vain Soulstormin omistajille, pelin ennakkovaranneille tai beta-avaimen arpajaisissa voittaneille. Nyt kellossa on kuitenkin toinen ääni, sillä Valve ja THQ jakavat kaikille halukkaille avaimia Valven Steam-palvelun kautta. Oikeammin avainta ei edes tarvita, kunhan heittää Steamin tulille ja betan imurointiin.

Moninpelibetassa pääsee käpistelemään neljää pelin roduista. Eldarit, Space Marinet, örkit ja Tyranidit ottavat yhteen kentillä, joista löytyy mittakaavaa niin aina kahden miehen peleistä massiivisiin 3v3-mättöihin saakka. Myös tekoälyä vastaan voi pelata, mikäli moinen kiinnostaa. Viikonlopun pelaamisen perusteella Dawn of War II vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta, mutta mitä mieltä olette te, lukijat? Peli käyntiin ja ottakaa selvää.

Lisää aiheesta

Dawn of War II:n laitteistovaatimukset julki

Warhammer 40K: Dawn of War (pc)

Katso uusi, muhkea Warhammer 40,000: Dawn of War 2 -traileri

Belgialaislehti paljasti ensimmäiset tiedot Dawn of War II:sta

Lue myös

Ilmaista Pomoa musapelaajille

Peliväkivalta ei pärjää tosielämän väkivallalle

PS3. 2009.

Muropaketin uusimmat