Uusimmat

DC Universe Online -seikkailu houkuttelee alehinnoilla

08.02.2011 19:40 Jukka O. Kauppinen

Sony Online houkuttelee pelaajia DC Universe Online -nettiseikkailun maailmoihin tarjoamalla peliaikaa alehinnoin. Mutta tarjouksessa on tietysti koukkunsa.

Sonyn tarjoama peliaika on käytännössä 25 prosentin alennus, mutta asiakas voi ostaa peliaikaa vain kolmen kuukauden könttinä. Alehinnan myötä kolmen kuukauden peliaika maksaa nyt 24,95 euroa 34,95 euron sijaan.

Alehintaista peliaikaa voi myös ketjuttaa loputtomasti tulevaisuuteen kolmen kuukauden köntteinä, niin kauan kuin tilaus vain jatkuu katkeamattomana. Nykyiset kuukausitilillä pelaavat voivat päivittää tilauksensa 90 kolmen kuukauden tiliksi.

Lisää aiheesta

DC Universe Online on Sonyn ennätysmorppi

Upeita kuvia kamalasta supersankariseikkailusta: DC Universe Online

DC Universe Online (PS3)

Jos maailmaan jotain mahtuu niin massiivimoninpelejä. Pelkästään Koreasta pusketaan vuosittain ulos sen verran pelejä, että heikompaa hirvittää. Mutta valtavasta julkaisutahdista ja suurista summista huolimatta konsoleilla massiivimoninpelejä ei ole juuri nähty.

Nyt nähdään, sillä Sony Online Entertainmentin suuren hypen saattelema DC Universe Online ilmestyy sekä PC:lle että PlayStation 3:lle. Kun tähän vielä yhdistetään supersankarit, potentiaalia olisi – mutta on sitä potentiaalia ennenkin hukattu.