Uusimmat

Dead Space -kehittäjän kauhupelin piti sijoittua tunnetun pelin kanssa samaan maailmaan – nyt siihen tuli muutos

27.05.2022 16:31 Muropaketin toimitus

The Callisto Protocoliin tehtiin suuri ja yllättävä muutos, jolle ei ole tarjottu varsinaista selitystä.

Kehitteillä oleva The Callisto Protocol julkistettiin alun perin PlayerUnknown’s Battlegroundsin kanssa samaan universumiin sijoittuvana kauhupelinä. Nyt tämä on kuitenkin peruttu.

Kuten Video Games Chronicle kertoo, on pelin kehittäjä, myös Dead Space -pelien luojana tunnettu Glen Schofield julkistanut asian Twitterissä. Alla olevassa twiitissään myös Call of Duty -pelien parissa pitkään työskennellyt Schofield tähdentää, että The Callisto Protocol on nyt ”oma tarinansa ja maailmansa”.

Schofieldista tuli Striking Distance Studion johtaja vuonna 2019, josta alkoi The Callisto Protocolin kehitys. Dead Spacen henkisenä perillisenä pidetty kauhupeli sijoittuu vuoteen 2320 Jupiterin kuuhun perustettuun vankilasiirtokuntaan, joka joutuu avaruusolioiden invaasion kohteeksi. Pelin on tuoreimman tiedon mukaan tarkoitus ilmestyä vielä tänä vuonna PC:lle, PlayStation 5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

Alkuperäinen Dead Space on myös ilmestymässä ensi vuoden alussa uusintaversiona, mutta The Callisto Protocolilla ja Schofieldilla ei ole suoraan mitään tekemistä remake-version kanssa.

LUE MYÖS: Vihdoinkin julkaisupäivä: Dead Spacen scifi-kauhua tarjoillaan yllättävän pian