Uusimmat

Destiny 2 suunnataan myös uusille pelaajille, mikä hyödyttää kehittäjien mukaan veteraanejakin

20.05.2017 15:15 Muropaketin toimitus

Online-räiskintä Destinyn jatko-osaa ei suunnitella vain ensimmäisen pelin veteraaneille. Bungien kehittäjien mukaan uusien pelaajien huomioonottaminen hyödyttää kuitenkin myös vanhoja pelaajia.

Destiny 2:n pelikuvatraileri julkistettiin torstai-iltana, ja alkuperäisen Destinyn (2014) pelaajat odottavat varmasti innokkaana syyskuista julkaisupäivää. Kehittäjästudio Bungien mukaan jatko-osaa ei kuitenkaan suunnata vain Destiny-veteraaneille.

Pelin projektijohtaja Mark Noseworthy lupaakin, että uudet pelaajat otetaan huomioon Destiny 2:n suunnittelussa. Tämä ei kuitenkaan Noseworthyn mukaan ole haitaksi edes kokeneille pelaajille.

”Mikä on hyväksi uusille pelaajille on harvoin haitaksi muillekaan”, Noseworthy kuvailee GameSpotille.

Noseworthy korostaa, että koska Destiny on sosiaalinen pelikokemus, on peli sitä parempi, mitä enemmän se tavoittaa pelaajia. Tämän vuoksi pelimekaniikan esitteleminen uusille pelaajille hyödyttää myös vanhoja pelaajia.

”Mitä enemmän Destinylla on pelaajia, sitä erityislaatuisempi se voi olla.”

Noseworthyn mukaan peli myös muuttaa Destinyn sapluunaa niin, että vanhatkin pelaajat tarvitsevat opastusta.

”Muutamme joitakin järjestelmiä”, Noseworthy selittää. ”Jotkut asiat tulevat poikkeamaan Destiny 1:stä, joten vanhat pelaajat saattavat luulla tuntevansa kaiken ennakkoon, mutta jotkut jutut ovatkin kääntyneet päälaelleen.”

Destiny 2 ilmestyy PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 8. syyskuuta, ja PC:lle sen kerrotaan kääntyvän myöhemmin.

Destiny
Kaikki jutut aiheesta