Uusimmat

Destiny sinnitteli kultasarjaan

20.01.2015 10:39 Jukka O. Kauppinen

Bungie/Activisionin räiskintäsarkassarjalainen Destiny on vakuuttanut pelaajiakin erinomaisuudestaan, tosin jokseenkin hiljalleen ja kiireettä. Mutta lopulta sekin kipusi kultarajan yli, eli myi yli 10 000 kappaletta. Kultapeli myönnettiin PS4-alustalle.

”Olemme iloisia Destinyn nauttimasta suosiosta ja sen alati kasvavasta pelaajakannasta. Destiny onkin tarjonnut maailmanlaajuisesti miljoonia pelitunteja lukemattomille eri pelaajille lukemattomista eri maista. Nyt kun uutta tekemistä tuli reilusti lisää The Dark Below -laajennuspaketin myötä, uskomme Destinyn vetävän puoleensa entistä enemmän uusia pelaajia”, kiittelee Activision Blizzardin Johanna Strunke.

Destiny on saatavilla PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsoleille.

Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja: www.figma.fi

Lisätietoja: www.destinythegame.com

Lisää aiheesta

Destiny (PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

Travellerina tunnettu Jeesus-planeetta seurasi astronautteja maahan siinä sivussa tehden kaikki linnunratamme planeetat maankaltaisiksi. Maassa hyvät teot jatkuivat, sillä tieteen voimin ihmisten elinikä moninkertaistui ja alkoi ihmiskunnan kultainen aika. Sivilisaatiomme levittäytyi galaksin laidoille saakka ja tulevaisuus näytti niin kirkkaalta, että sen katsomiseen tarvittiin aurinkolasit.

Mutta eihän onnea kestänyt, sillä parin vuosisadan jälkeen kävi ilmi, että Travellerilla oli voimakkaita vihamiehiä.