Uusimmat

Digikauppa Desuran vaikeudet syvenivät – loppu lähellä

06.06.2015 16:00 Juho Anttila

Desura

Digikauppa Desuran suunnalta kuultiin viime kuussa kummia. Useampi pelintekijä valitti jääneensä ilman ansaitsemiaan maksuja. Ongelmia seliteltiin toimiston muuton aiheuttamalla sotkulla ja sillä, että kaupan omistavan Bad Jujun toimitusjohtaja oli joutunut sairaalaan. Tilanne näyttää kuitenkin olevan huomattavasti vakavampi.

Bad Jujun kehittäjäsuhteista vastaava Lisa Morrison on nimittäin kertonut, että Bad Juju on hakeutunut vararikkoon. Morrison väittää uutisten tulleen hänelle itselleenkin täytenä yllätyksenä. Lakimiehet ovat puolestaan kieltäneet Bad Jujun toimitusjohtaja Tony Novakia kommentoimasta asiaa toistaiseksi enempää.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, mitä tapahtunut merkitsee niiden pelaajien kannalta, jotka ovat ostaneet pelejä Desuran kautta. Todennäköistä on, että Desuralle yritetään etsiä uusi omistaja, mutta se, löytääkö epäonninen verkkokauppa sellaisen onkin toinen kysymys. Desura on vaihtanut omistajaa viime aikoina ahkerasti, sillä ennen Bad Jujua firma ehti olla Second Lifestä tutun Linden Labin hallussa vain vuoden päivät.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Digikauppa Desura vaikeuksissa – maksut pahasti myöhässä

Linuxille julkaistiin digitaalinen pelikauppa

Codemasters lähti mukaan digikauppakilpaan