Uusimmat

Dishonored 2 -huhuja ilmassa – julkistus jo huomenna?

14.06.2015 12:00 Juho Anttila

Viime vuonna, juuri ennen E3-messuja, huhuttiin Arkane Studiosin loistavan Dishonored-hiippailun julkistuksen tapahtuvan messujen aikana. Huhut osoittautuivat kuitenkin tuolloin pelkiksi huhuiksi, mutta jospa tämänvuotisten messuhuhujen kohdalla tilanne olisi toinen. Bethesda-leiristä on nimittäin taas vuodettu kiinnostavia tietoja.

Tämänkertainen tietovuoto tapahtui Twitch-striimauspalvelussa. Dishonored:n suunnittelija Harvey Smith ja Arkane Studiosin isopomo Raphaël Colantonio kuulostivat harjoittelevan pelin julkistusta huomenna pidettävää lehdistötilaisuutta varten. Nauhoitus keskeytyy, kun joku käy huomauttamassa miehille, että heidän puheensa lähetetään parhaillaan suoraan internetiin.

Nauhalla ei varsinaisesti mainita Dishonored 2:sta nimeltä, mutta kovin monimutkaista logiikkaa ei tarvita päätelläkseen, että juuri siitä on kyse. Mistäköhän muusta Dishonored-tiimin avainhenkilöt olisivat voineet puhua? Bethesda kuittasi tapahtuneen myöhemmin lyhyellä twiitillä, jossa firma julisti Twitch-harjoituksen onnistumiseksi. Saattaahan olla, että koko lipsautus olikin tahallinen markkinointikikka.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Helmenkalastajat: Dishonored

Huhupartio: Dishonored 2 paljastetaan E3-messuilla

Noitia Dishonoredin kaduilla