Uusimmat

Dissidia 012: Final Fantasyn myyntivaltit: tissit ja… tissit

04.01.2011 12:30 Tero Lehtiniemi

Lukuisten ja laadultaan vaihtelevian Final Fantasy -spinoffien joukossa PSP-tappelupeli Dissidia: Final Fantasy oli piristävä ja erittäin viihdyttävä tuttavuus. Tappelupelien suurimpia ongelmia on kuitenkin kautta aikojen ollut se, että ne yleensä keskittyvät enemmän itse taisteluun kuin esimerkiksi naispuolisten taistelijoiden rintavarustukseen. Poikkeuksia toki on, mutta Dissidian jatko-osalla Dissidia 012: Final Fantasyllä on oiva mahdollisuus tarjota sekä tissejä, että laadukasta taistelua.

Peli on nimittäin saanut jenkeissä peleille luokituksia antavalta Entertainment Software Rating Boardilta luokituksen ”Teen”. Syynä tähän on mm. osittainen alastomuus ja seksuaaliset vihjailut. ESRB:n virallisen lausunnon mukaan monilla pelin naispuolisista hahmoista on paljastavat asut, ja näiden hahmojen rinnat myös hytkyvät taistelun tuoksinnassa. Mikä parasta, peli myös muun muassa rohkaisee tutoriaalissa pelaajaa zoomaamaan kameran Tifan tissivakoon.

Mikäli Dissidia 012: Final Fantasyn taistelumekaniikka on edes vähintään yhtä toimiva kuin ensimmäisessä osassa, pelkästään jo näillä eväillä Square Enixillä voi olla käsissään oikea hitti. Tai no siihen pelillä taitaa valitettavasti kyllä olla väärä alusta.

Linkki: ESRB

Lisää aiheesta

Dissidia: Final Fantasy (PSP)

Lue myös

Create (PS3, Wii, Xbox 360)

Elämäsimulaatio Jones in the Fast Lane nyt ilmaisena Flash-versiona

Pelihahmot tekivät uuden vuoden lupauksia

Hakkeri väittää murtaneensa PlayStation 3:n täydellisesti

Muropaketin uusimmat