Uusimmat

Domen matkapäiväkirja suuntaa EVE Onlinen maailmaan nyypän silmin

28.02.2013 18:00 Miikka Lehtonen

EVE Online on jo legendaariseksi noussut massiivimoninpeli, mutta Domessa sitä on käsitelty kovin vähän. Ja syykin löytyy: kukaan meistä ei ole uskaltanut juuri pelata sitä. Kyllähän moinen virhe piti korjata ja niin MMO-spesialisti, Mr. WoW, pistettiin asialle.

EVE Online on Domen toimitukselle se käymättömistä korpimaista vihoviimeinen. Suunnilleen kaikkia muita merkittäviä MMO:ita olemme kokeilleet ja niistä kirjoittaneetkin, mutta EVE on jäänyt vähälle huomiolle. Miksi? No, emme ole tosiaan uskaltaneet. Jotkut pelkäävät, että peli on liian vaikeasti lähestyttävä, toiset taas, että jos pirulle antaa pikkusormen, voikin heittää koko elämälleen hyvästit. Allekirjoittaneella ei tunnetusti elämää ole ja jos Dwarf Fortress taittui, niin kyllä varmasti EVEkin! Oma osuutensa oli ehkä myös 21 päivän tutustumisjaksolla, jonka avulla pelin pariin pääsi sukeltamaan harvinaisen kivuttomasti.

Mutta olivat syyt mitä olivat, sukellettua sitä tuli. Ja sitten odotti yllätys. Miten mahtaa miehen käydä kun eteen pistetään MMO, jossa ei voi heittää chain lightningia, eikä missään näy goblinin goblinia?

Lue ensimmäinen osa ja ota selvää!