Uusimmat

Domen pelihalli

12.10.2006 08:13 Muropaketin toimitus

Pelihallin uutuudet:

 

WikiLeaks: The Game

WikiLeaksin Julian Assange on hiipinyt presidentti Obaman toimistoon valkoisessa talossa. Auta Assangea kähveltämään Obaman salaiset tiedostot!

 

   

Ghost Hacker

Ghost Hacker rikkoo perinteisen tower defence -pelejä tarjoamalla uudenlaisen ja haastavan tornien päivitysjärjestelmän.

Jewel Quest

Hui! Jalokiviä suorastaan sataa taivaasta! Siirtele niitä pelikentällä ja yhdistä vähintään kolme samanlaista esinettä pysty- tai vaakariveiksi.

Ghost Trick

Ghost Trick: Phantom Detective on äly- ja logiikkapohjainen etsiväpeli, jonka päähenkilö selvittää rikoksia haudan takaa!

DJ Hero 2 Mix 2gether

Onko sinusta kansaa kohauttavaksi DJ:ksi? Kokeile DJ Hero 2 -minipeliä ja luo omia miksauksiasi!

Late Lammas – Home Sheep Home

Voi tavatonta! Lampaat ovat eksyneet laumastaan! Auta Late kavereineen takaisin turvalliseen kotilatoon!

Omnom Forest

Metsän nälkäiset Omnomit tarvitsevat apuasi herkuttelussa. Auta Omnomeja haukkiloimaan parhaat herkut

Sam Fisherin etsintä

Splinter Cell -pelien sankari Agentti Sam Fisher on kadonnut. Käytä valvontakameroita tutkiaksesi paikkoja – löydätkö Samin ajoissa?

Super Mario Bros. Crossover

Mario-henkisessä tasohyppelyssä voi seikkailla vaikkapa Mega Manin tai Linkin siivin!

Extreme Rally

Vauhdikas ylhäältä kuvattu ajopeli yhdelle pelaajalle.


Pelihallin klassikot

Pelejä pelataksesi sinulla tulee olla Javaa tukeva selain.

Rollercoaster

Astu hurjan vuoristoratavaunun ohjaimiin! Pidä vauhti kovana, mutta pysy raiteilla. Pisteitä saat kunnon kyydistä ja hyvin pelatessasi voit päästä bonuskierrokselle!

Muumipappa kalassa

Auta Muumipappaa narraamaan kaloja. Mitä muhkeampi saalis, sitä paremmin pystyy Muumimamma laittamaan illallista.

Trials

Nyt pääset ajamaan freestyle-trialia moottoripyörällä. Mitä taitavammin ajat, sitä korkeammalla tasolle pääset tällä FMX-radalla.

     

Vaippavisa

Vaippavisa on lapsiperheen arkeen keskittyvä tietovisa.

Suomivisa

Testaa tietosi Seuran Suomivisassa.


Domessa nyt:

Gran Turismo 5 (PS3)

Useiden viivästymisten ja vastoinkäymisten jälkeen Playstation 3 on vihdoin saanut ensimmäisen Gran Turismonsa. Pitkä kehitystyö ja kova painostus muiden pelien suunnalta ovat nostattaneet valtavia odotuksia, eivätkä olohuoneissaan moottoriurheilemaan janoavat pelaajat odota vähempää kuin niiden täyttymistä kokonaisuudessaan.

Asetetut odotukset eivät ole täysin perusteettomia, sillä vuosien varrella pelin kehittäjä Polyphony Digital on lupaillut sullovansa peliin proverbiaalisen tiskialtaankin. Mukaan on heitetty niin rataeditoria kuin kartingiakin yli tuhannen auton ja 71 ratavariaation lisäksi.

Dead Nation (PS3)

Vaikka zombit alkavat pelien aiheena olla jo harvinaisen nähtyä osastoa, ei vielä heitetä hanskoja tiskiin: asialle käy nimittäin suomalainen Housemarque, joka todistetusti hallitsee arcade-räiskinnän.

Yritystä piisaa tälläkin kertaa. Zombit nousevat haudoistaan ja kaksi tartunnalle immuunia selviytyjää lähtee pitkälle matkalle kohti toivoa. Siinä välissä helvetti täyttyy pariinkin kertaan kävelevien kuolleiden ruumiista.

PAC-MAN Championship Edition DX (PS3, Xbox 360)

Kysymys: miten 30 vuotta vanha peli saadaan restauroitua uuteen uskoon niin, että se on pelattavaa ja jopa kiehtovaa tavaraa?

Vastaus: otetaan alkuperäisen pelin ydin, lisätään päälle ämpärillinen iloista karkkia ja tuunataan peruspelattavuutta niin paljon, että tuloksena on eräs vuoden addiktiivisimmista pelikokemuksista. I’ve got Pac-man fever, baby!