Uusimmat

Doomin moninpeli aukeaa kaikille ensi viikolla

07.04.2016 19:00 Miikka Lehtonen

id Softwaren Doom ilmestyy reilun kuukauden päästä ja moninpeli on tietenkin oleellinen osa pakettia. Jos sitä haluaa testailla ennakkoon, ensi viikon viikonloppu on aika otollinen aika: moninpeli on silloin auki koko kansalle.

Doomin moninpeliä on testailtu kevään mittaan pariinkin kertaan, mutta enemmän tai vähemmän rajoitetusti. Aiemmin testiin on päässyt vain erikseen jaetuilla avaimilla, joita kaikki halukkaat eivät ole suinkaan saaneet. Ensi viikon viikonloppuna järjestetään niin sanottu avoin betatesti, johon kaikki kiinnostuneet pääsevät mukaan vain pelin lataamalla. Testi järjestetään kaikilla alustoilla, eli PC:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Samaan syssyyn id Software ja Bethesda puhelivat pelin tuesta julkaisun jälkeen. Tulossa on niin ilmaisia päivityksiä kuin maksettua DLC:tä. Ilmaiset päivitykset lisäävät kenttäeditoriin uusia ominaisuuksia, sekä moninpeliin uusia pelitiloja. Maksulliset DLC:t taas sisältävät uusia aseita, karttoja, panssareita, esineitä ja pelattavia demoneita. Kukin lisäsisältöpaketti tulee kustantamaan 14,99 euroa, mikä kuulostaa aika suolaiselta hinnalta.

Lähde: VG247

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat