Uusimmat

Double Finen Iron Brigade tulee Eurooppaan entistä ehompana

12.09.2011 14:20 Miikka Lehtonen

Muistatko vielä Trenchedin? Se oli Double Finen innolla odotettu mechiräiskinnän ja tower defensen risteytys. Peli julkaistiin jenkeissä jo kesäkuussa, mutta Euroopassa ei vieläkään. Nyt julkaisu lähestyy vihdoin ja pelistä tulee vieläpä entistä ehompi, kiitos kaivatun ominaisuuden mukanaan tuovan DLC:n.

Trenched on todellakin viivästynyt Euroopassa jo miltei kolme kuukautta, koska Microsoftin lakimiehet bongasivat aivan viime sekunnilla, että Trench-nimen oikeudet olivat Euroopassa jo portugalilaisen lautapelimaakarin hallussa. Pitkän soutamisen ja huopaamisen jälkeen nimi muutettiin Iron Brigadeksi, mutta peliä ei näkynyt vieläkään.

Double Finen edustajat kertoivat perjantaina Giant Bomb -pelisaitin video-ohjelmassa tapahtuneen syitä. Trenched kun on nyt kaikkialla maailmassa Iron Brigade. Jostain outouksista johtuen eri nimiset pelit kun eivät pystyneet moninpeliin keskenään ja sekös co-op-pohjaisen pelin tekijöitä harmitti. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että nyt Microsoftin mainonta on taas maailmanlaajuisesti yhtenäistä.

Samassa ohjelmassa Double Finen miehet kertoivat myös, että peli tulee saamaan samaan syssyyn päivityksen, joka lisää peliin alusta saakka toivotun survival-pelitilan. Originaalissa pelissä tarjolla on pari kymmentä kenttää, joita voi grindata läpi uudelleen ja uudelleen paremman lootin toivossa, mutta nyt survival-pelitila tuo trenchinsä huippuun virittäneille mahdollisuuden kokeilla taitojaan todella haastavassa pelitilassa. Eikä herkku tähän jää, sillä tulossa on myös uutta DLC:tä, josta ei vielä kerrottu paljon mitään.

Kaikki tuo oli vielä kivaa, mutta tämä ei: pelillä ei ole vieläkään Euroopassa julkaisupäivää. Double Fine esitteli pelistään täysin Iron Brigade -uusintanimettyä versiota, joten konversio on tehty, mutta ”joskus syyskuussa” on yhä se virallinen tieto.

Lisää aiheesta

Trenched ei tule ikinä Eurooppaan. Iron Brigade sen sijaan…

Double Finen Trenchedin euro-ongelmien syy selvisi

Double Finen Trenched myöhästyy Euroopassa

Lue myös

Nyt se on virallista: Starbreeze tekee uutta Syndicatea

Voita matka Jordaniaan – ihan oikeasti!

Infinity Ward tuli järkiinsä Modern Warfare 3:n PC-moninpelin suhteen