Uusimmat

Duke Nukem Forever bailasi strippiluolassa

10.02.2011 10:58 Jukka O. Kauppinen

Kuten lienette äimistyneinä havainneet, ikuisuusprojekti Duke Nukem Forever ei suostu haudan lepoon, vaikka peli aloitettaisiin ja haudattaisiin miten monta kertaa. Tällä erää peliä työstää 2K Gamesin julkaistavaksi Gearbox, joka nosti pelin eilen ensimmäistä kertaa toimittajien omin käsin pelattavaksi. Asiaankuuluvasti savuisessa strippariluolassa.

Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford ei liene ollut koskaan paremmin elementissään, kuin stripparien tanssitankoon nojaillessaan herran kehuessa peliään.

Wired-lehden testaajan mukaan Duke Nukem Forever tuntuu hyvällä tavalla peliltä, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa jo 1997. Se ei seuraa sisällöllisesti nykypäivän Halojen ja CoDien elämystahdissa, vaan rakentaa tarinaansa ja tapahtumiaan rauhallisemmassa tahdissa, antaen pelaajan nauttia ympäristöstä ja ilmapiiristä.

”Ennen kuin aloitat paikkojen räjäyttelyn voit nauttia elämästäsi. Kuljeskella Las Vegasissa 69. kerroksessa sijaitsevan lukaalisi näköaloista. Pelaja biljardia tai flipperiä. Nostella vähän painoja. Antaa faneille nimmareita.”

Lueskele alustavat fiilikset Wiredistä.

Lue juttu: Hands On: Duke Nukem Forever Parties Like It’s 1997

Lisää aiheesta

Ostitko Borderlandsin Steamista? Sait myös Duke Nukemin demon! 

Duke-fanit pussailun ytimessä

Gearbox omistaa nyt Duke Nukem -sarjan oikeudet

Panisin, murisee Duke Nukem Foreverissä

Menestys tuhosi Duke Nukem Foreverin 

Muropaketin uusimmat