Uusimmat

Dungeons & Dragons Onlineen uutta sisältöä

02.06.2006 16:00 Muropaketin toimitus

Dungeons & Dragons Online saa monien toivomaa uutta soolosisältöä ilmaispäivityksen muodossa.

Twilight Forge -nimellä kulkeva seikkailumoduuli julkaistaan heinäkuussa ja tullee vastaamaan monien pelaajien hartaisiin toiveisiin. Ilmaispäivityksen merkittävin sisältö on kuitenkin uusi hahmoluokka. Serverit tulevat täyttymään tuhansista Drizzt-väännöksistä, kun pimeähaltiat muuttuvat pelattavaksi roduksi.

Pimeähaltioiden ohella ilmaispäivitys lisää peliin kahdeksan sääntökirjoista tuttua hirviötä, muun muassa Cthulhu-henkiset mind flayerit ja muumiot. Tiedossa on myös uutta sisältöä, alkaen satama-alueen soololuolastoista. Mukana on myös uusi, useita tehtäviä käsittävä minikampanja, jonka luvataan kulminoituvan täyden raid-ryhmän vaativaan yhteenottoon eeppisen titaanin kanssa.

Peli päivittyy samalla myös moottoritasoltaan, sillä kehitystiimi lupailee päivityksen virittävän käyttöliittymää, tekevän ryhmien etsinnän helpommaksi, parantavan useiden tehtävien palkintoja ja paljon muutakin mukavaa.

On ilo nähdä, ettei Turbine ole hylkäämässä lupaavaa peliään, vaan panostaa tosissaan sen vikojen korjaamiseen. Horisontissa kimmeltää tekijätiimin mukaan PVP-toimintaa ja uusia kokemustasoja sisältävä päivitys, josta kuulemme lisää lähempänä julkaisuajankohtaa.

Lisää Dungeons & Dragons onlinestä ja käynnissä olevasta seitsemän päivän tutustumisjaksosta voi lukea pelin virallisilta sivuilta.

Muropaketin uusimmat