Uusimmat

E3: Ilman Hideo Kojimaa kehitetty Metal Gear Survive lykätty ensi vuoteen

15.06.2017 15:26 Muropaketin toimitus

Japanilaisyhtiö Konami on vahvistanut, että Meal Gear Survive -toimintapeli julkaistaan vasta ensi vuonna.

Metal Gear Surviven julkaisu lykkääntyy, kertoo Polygon. Konamin edustaja on vahvistanut E3-messuilla, että tälle vuodelle suunniteltu pelijulkaisu nähdään vasta vuoden 2018 alkupuolella. Peli on kuitenkin testattavissa parhaillaan käynnissä olevilla messuilla.

Metal Gear Survive on itsenäinen Metal Gear -peli, jonka tarina sijoittuu vaihtoehtoiseen universumiin MGS V: Ground Zeroesin (2014) ja MGS V: The Phantom Painin (2015) välille. Peli tulee Konamin mukaan sisältämään sekä ”tiiviin yksinpelimoodin” että moninpelin, jossa kamppaillaan zombie-tyylisiä vihollisia vastaan yhteistyömuotoisessa online-pelissä.

Metal Gear Survive on myös ensimmäinen sarjan peli, jonka Konami kehittää Metal Gear -luoja Hideo Kojiman jätettyä yhtiön. Kojima kehittää parhaillaan uutta Death Stranding -toimintapeliä omalla Kojima Productions -studiollaan.

Metal Gear Survive on kehitteillä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Peli ei ainakaan vielä ole saanut uutta traileria E3-messuilla, ja alta voit nähdä alkuperäisen julkistustrailerin viime vuoden Gamescom-messuilta.

Muropaketin uusimmat