Uusimmat

E3dome: Activisionilta Blur, RIDE, DJ Hero, Guitar Hero 5, Marvelia, Modern Warfare 2…

01.06.2009 13:40 Jukka O. Kauppinen

Activision-Blizzard rypee E3-messuilla valtavan pelivalikoiman kera. Pelibileet ovat huimat, sillä pöydälle on katettu niin bilepelejä kuin tiukkaa actioniakin. Ohessa palasia tarjonnasta…

  • Blur: Project Gotham Racing -peleistään muistetun Bizarre Creationsin uusin ajopeli lupailee kaikkien aikojen kilpa-ajoelämyksiä. Tiukkaa kaahaamista, poweruppeja ja yli 60 lisensoitua autoa. Autot eivät kiidä kohti maaliviivaa pelkän kaasujalan voimin, vaan käytössä on myös melkoinen asevalikoima. Xbox 360, PS3, PC.
  • DJ Hero: reipas DJ-bilepeli, jossa musaa veivataan melkein aidon näköisellä DJ-soittimellakin. Luvassa on ”autenttinen vilkaisu DJ-maailmaan ja musiikin valtameriin”. PS2, PS3, Xbox 360, Wii.
  • Guitar Hero 5: 85 nykypäivän kuuminta bändiä ja 25 upouutta, tuoretta artistia. Xbox 360, PS3, Wii, PS2.
  • Marvel: Ultimate Alliance 2: Marvelin Civil War -tarinoihin pohjautuva supersankaripeli, jossa pelaaja voi valita puolensa niin hyvistä kuin pahoistakin supereista. Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP, DS.
  • Modern Warfare 2: Call of Duty -sarjan uusin haarautuma jatkaa rankan sotaräiskinnän linjalla, romahtamaisillaan olevan maailman kohtalonhetkillä. Xbox 360, PS3, PC, 10.11.2009.
  • PROTOTYPE: huikeaa akrobatiaa ja muodonmuutoksia. New York ei ole koskaan näyttänyt näin erikoiselta, kun pelaaja voi muuttua miksi haluaa ja kokea suurkaupungin humut aivan uusilla tavoilla. Tietysti kostoretken merkeissä. Xbox 360, PS3, PC.
  • Singularity: aika ei merkitse mitään, sillä sitä voi käsitellä miten haluaa. Eeppinen scifi-tarina kuvaa maailmaa, jossa historia on kulkenut omaan suuntaansa ja pelaaja kamppailee neuvostoliittolaisia miehittäjiä vastaan 1950-luvulta nykypäivään. Aika on aseesi! Xbox 360, PS3, PC.
  • Tony Hawk: RIDE: vanha kikkaveikko tarttuu skeittisporttiin pelissä, jonka myyntivaltti on ikioma skeittilauta-peliohjain. Onko laitekikkailu riittävä myyntivaltti? Xbxo 360, PS3, Wii.
  • Transformers: Revenge of the Fallen: Autobotit ja Decepticonit ottavat taas kerran yhteen. Aja, lennä, kävele, ui, sukella, ammuskele, räjäyttele ja hohota tiesi kaikkien esteiden läpi. Xbox 360, PS3, Wii, PS2, PSP, DS, PC.
  • Wolfenstein: okkulttinatseja. Mahtavaa. Xboox 360, PS3, PC, 4.8.2009.

Lisätietoja: www.activision.com

Lisää E3 2009 -messujen tarinoita: E3dome-uutiset

Lue myös

60-luvun rata-autokisat kutsuvat radoille

Arvostelu: X-Men Origins: Wolverine (PC, PS3, 360)

Children of Bodom rokkaa uudessa Guitar Herossa

Pikaruokaa ja paniikkia

Wolfenstein sai julkaisupäivän

Muropaketin uusimmat