Uusimmat

E3dome: Hideo Kojima tekee seuraavan Metal Gearin PSP:lle

02.06.2009 21:57 Miikka Lehtonen

Veikeä Hideo Kojima nähtiin lavalla myös Sonyn lehdistötilaisuudessa, jossa mies esitteli uuden Metal Gear -pelinsä. Metal Gear: Peace Walker oli tiedossa jo aiemmin, mutta pelistä tiedettiin kovin vähän. Nyt jo enemmän.

”PSP Go -esittelyn jälkeen PSP alkaa taas saada lämpöä ja Snake tulee takaisin”, Kojima kertoi. Metal Gear Solid 3:n jälkimaininkeihin sijoittuva Metal Gear: Peace Walker on aito jatko-osa Metal Gear Solid 3:lle ja Kojima on itse oleellisesti mukana pelin kehityksessä Metal Gear Solid 4 -tiimin kanssa. ”Koska kyse on PSP-pelistä, muistin toki lisätä peliin kaikki PSP-erikoisuudet. Kyse on siis aidosta Metal Gear -pelistä, mutta PSP:lle sovitettuna.”

Kuubaan sijoittuvassa pelissä Solid Snake seikkailee ydinaseiden perässä pyrkien pelastamaan maailman tuhoisalta ydinsodalta. Trailerin perusteella odotettavissa on myös co-op-elementtejä, sillä ruudulla näkyi yhtä aikaa neljä Snaken näköistä veijaria ja taktisen yhteistyön mainostusta. Ilmestymispäivästä ei vielä ole tietoa, mutta hyvää kelvannee odottaa.

Lisää E3 2009 -messujen tarinoita: E3dome-uutiset

Lisää aiheesta

E3dome: Team Ninja työstää uutta Metroid-peliä

E3dome: Super Mario Galaxy saa jatkoa!

E3dome: Microsoft biletti Beatlesien, Spielbergin, Alan Waken ja yksinoikeuspelien tahtiin

Lue myös

E3dome: Crysis 2 ilmestyy myös konsoleille

E3dome: EA julkaisee Crackdown-tiimin APB-pelin

Google Maps ohjaa Åboon, Helsingforsiin ja Kampeniin