Uusimmat

E3dome: Kuka teki suurimman vaikutuksen? Kerro mielipiteesi!

02.06.2009 23:35 Miikka Lehtonen

E3:n lehdistötilaisuudet ovat historiaa. Microsoft keskittyi yksinoikeuksiin, Sony tykitti puhtaalla pelien volyymilla ja Nintendo… no, Nintendolla on rahaa enemmän kuin muilla yhteensä. Mutta kuka oli teidän mielestänne paras? Onko olo nyt ylpeä vai käykö kaveria kateeksi? Kerro!

E3:n avanneessa Microsoftin tilaisuudessa nähtiin paljon todella kovaa kamaa. Alan Wake, kaksi Haloa, Shadow Complex, Left 4 Dead 2, Forza Motorsport 3 ja toki mielikuvituksia kiihottanut Natal-käyttöliittymä, joka on paikalla kekkuloivien mukaan jo nyt sangen tajuntaa laajentava kokemus.

Seuraavaksi vuorossa oli Nintendo. Tiesitkö, että Nintendon konsolit ovat myyneet paljon? Jos et, pressitilaisuus teki sen harvinaisen selväksi. Pelipuolella koviin julkistuksiin kuuluivat uusi Mario ja Metroid, sekä pino pienempiä pelejä… ja tietenkin täysin käsittämätön pulssimittari, josta on jo nyt tulossa E3 2009:n Giant Enemy Crab.

Tapahtuman viimeisteli Sony, joka tykitti kolmen alustan voimin puhdasta volyymiä. Pelejä on tulossa niin paljon, ettei kaikkia ehdi edes laskea! Kovien joukosta voisi poimia The Last Guardianin, Uncharted 2:n, MAGin, Gran Turismo 5:n ja tietenkin God of War III:n. Myös uusi PSP Go paljastettiin, joten sisältöä ei puuttunut.

Mutta kenellä meni kovimmin? Kuka voitti, kuka hävisi? Vai olemmeko todellisia voittajia me kaikki, pelaajat? Kerro mielipiteesi ja äänestä, mutta etukäteisvaroitus: pahimmat vaahtoamiset siivotaan pois niiden huutajien ohella. Pidetään keskustelu edes semiasiallisena.

Lisää E3 2009 -messujen tarinoita: E3dome-uutiset

Lisää aiheesta

E3dome: Sony vastasi Microsoftin haasteeseen pelitykityksellä

E3dome: Nintendo keskittyi takomaan omaa rumpuaan

E3dome: Microsoft biletti Beatlesien, Spielbergin, Alan Waken ja yksinoikeuspelien tahtiin (päivitetty)

E3dome: Sony paljasti oman versionsa Wiimotesta

E3dome: Microsoft vie liikeohjauksen uudelle tasolle

E3dome: Rockstar kehittää uutta peliä vain PlayStationille

E3dome: Team Ninja työstää uutta Metroid-peliä

E3dome: Super Mario Galaxy saa jatkoa!

E3dome: Microsoft biletti Beatlesien, Spielbergin, Alan Waken ja yksinoikeuspelien tahtiin

Lue myös

E3dome: Crysis 2 ilmestyy myös konsoleille

E3dome: EA julkaisee Crackdown-tiimin APB-pelin

Google Maps ohjaa Åboon, Helsingforsiin ja Kampeniin

Kuka "voitti" E3:n?

Katso tilanne vastaamatta