UUSIMMAT

E3Dome: The Sims 4:n simit ovat älykkäämpiä, herkempiä ja tunteellisia

10.06.2014 13:05 | Jukka O. Kauppinen

Jotenkin tuntuu, että Sims 3 ilmestyi jokseenkin äskettäin – mutta onhan siitä jo monen monta vuotta. Niin monta, että nythän onkin jo jatko-osan aika!

Ja niinpä – The Sims 4, syyskuu, 2014. Tadaa!

Sims 4 lupailee ”älykkäitä ja isoilla persoonilla varustettuja simejä” ja EA:n mukaan ”kaikkien aikojen parasta elämäsimulaatiota.”

”Simit ovat täysin uudenlaisia ja heidän kykynsä, emootionsa ja tavoitteensa luovat yhdessä entistä herkullisempia persoonia. Ulkonäön muokkauksen lisäksi pelaaja pääsee vaikuttamaan myös siihen, minkälaisia simit ovat. Uudet simit yhdistettynä uusiin tehokkaisiin työkaluihin ja täysin uuteen Galleriaan tekevät pelistä parhaan, mitä olemme ikinä tehneet.”

 

The Sims 4:ssä simit ovat älykkäämpiä ja tunteikkaampia hahmoja, ”joissa yhdistyy vapaa tahto ja pelaajan ohjaus. Pelaajat voivat ohjata simiensä mieltä, kehoa ja nyt myös sydäntä samalla kun he voivat kertoa entistä rikkaampia ja jännittävämpiä tarinoita.”

Lisätietoja: www.TheSims.com/TheSims4

Lisää E3-messuiltakaikki E3 2014 -uutiset

RSS: https://muropaketti.com/pelit/feedhttps://muropaketti.com/pelit/feed

Keskustelu

@1 Heh. Varmaan paremmin toimis kun survosivat Frostbite 3-moottorin tuohon ja ois kevyempikin!
Sims 3 moottori ainakin on aivan karsee. Se ei rasita mitään mutta silti pätkii sen minkä kerkeää ja latausajat on jotain ihan järjetöntä jopa SSDlle asennettuna.

Korjaiskohan ne vihdoin pelimoottorin kuntoon, niin ettei latauksissa ja tallennuksissa menisi 15min millä tahansa koneella. Simssien idea on nykyään ihan sama ku muienki pelien ja etenki EA:n että peleihin hamstrataan tyhjänpäivästä tavaraa vaan koko ajan, jotka sitten pilaa pelin.

Muropaketin uusimmat