Uusimmat

EA kommentoi Star Wars Jedi: Survivor -kohua – PC-pelaajat suuttuivat ”selittelystä” vain entistäkin enemmän

Kuva: © Electronic Arts

29.04.2023 19:05 Muropaketin toimitus

EA on kommentoinut Star Wars Jedi: Survivoria koskevia teknisiä ongelmia. Pelaajia julkaisijan ”selittelyt” eivät kuitenkaan lohduttaneet.

Monet pelaajat ovat raportoineet uuden Star Wars Jedi: Survivorin pyörivän kehnosti PC:llä. EA:n Twitterissä julkaisemassa kommentissa julkaisija myöntää, että osa PC-pelaajista saattaa kokea Star Wars Jedi: Survivorin kanssa ”odotettua heikompaa” suorituskykyä. EA:n mukaan erityisesti tilanteet, jossa pelaajan kokoonpanossa yhdistyvät tehokas näytönohjain ja heikompi suoritin, ovat alttiita pelin suorituskyvyn takeltelulle.

EA:n mukaan Respawnin kehittäjät kyllä työstävät korjauksia, mutta niiden testaus ja sitä seuraava julkaisu saattaa viedä aikansa.

Muun muassa Redditin kommenteissa EA:n kommentti lytättiin hyödyttömänä selittelynä. Monien mielestä tekniset ongelmat eivät rajoitu vain ”harvoihin kokoonpanoihin” vaan koskevat lähes kaikkia PC-pelaajia. Kommentoijat olevat yleisesti sitä mieltä, että peliä ei olisi pitänyt edes julkaista keskeneräsenä, eikä rikkinäisen pelin ”betatestaaminen” maksavilla asiakkailla ole kovin reilu taktiikka.