Uusimmat

EA panostaa vahvasti PlayStation Home -verkkopalveluun

09.01.2009 08:00 Miikka Lehtonen

Vaikka Sonyn pitkään odotettu PlayStation Home on saanut yleisöltään lähes pelkästään negatiivista palautetta, pelifirmat jaksavat uskoa palvelun mahdollisuuksiin. EA ilmoitti äskettäin tukevansa Homen beta-versiota avokätisesti merkittävällä verkkopalvelullaan.

EA:n tuore tiedote ei juuri säästele ylisanojaan, vaan tekee selväksi, että EA on panostamassa kunnolla PlayStation Home -tukeensa. EA Sports Complex -nimellä kulkeva Home-alue on vielä kehityksessä, mutta julkaistaan kuluvan kevään aikana. EA kertoo työskennelleensä läheisessä yhteistyössä Sonyn kanssa varmistaakseen, että heidän Home-tilansa ottaa irti kaiken mahdollisen Homen mahdollisuuksista.

EA Sports Complex tulee tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden pelaamiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja sen kuuluisan virtuaalihauiksen mittailuun. Tiedote kertoo, että tarjolla tulee olemaan ainutlaatuisia moninpelejä, keskustelualueita, EA Sportsin pelien online-leaderboardeja sekä pelikohtaisia haasteita, joihin pelaajat voivat osallistua.

Tiedote ei kuitenkaan pureudu sen tarkemmin yksityiskohtiin. Kuinka suuri osa sisällöstä on ilmaista, kuinka suuri osa maksullista? Sopii myös toivoa, että koska projekti julkaistaan vasta myöhemmin keväällä, EA onnistuu kiertämään PlayStation Homen pahimmat sudenkuopat. Kuinka moni jaksaa esimerkiksi innostua NHL-pöytälätkästä, jos koneelle pääsyä joutuu jonottamaan, kuten monissa PlayStation Home -peleissä on käynyt. Toisaalta on täysin mahdollista, että EA näyttää kertaheitolla, mihin kaikkeen PlayStation Home parhaimmillaan pystyy. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Lisää aiheesta

PlayStation Homen beta olikin paljon kauempana kuin luulimme

Sony esitteli uudistetun PlayStation Homen – pino kuvia!

PlayStation Homen ovet aukesivat hakkereille

PlayStation Homesta uusi nettimarkkinoinnin unelma?

Verkko-ongelmat vesittivät PlayStation Homen julkaisun

Lue myös

Arvostelu: Spore Ihkut ja Iljetykset -osasetti (PC, Mac)

Lasit päähän – 3D-pelit palaavat muotiin

Kummisedän tarina jatkuu maaliskuussa