Uusimmat

EA perusti oman eSports-divisioonan

11.12.2015 13:00 Miikka Lehtonen

Sarjassamme ”yllättävät käänteet” EA on ilmoittanut perustavansa uuden osaston, jonka tavoitteena on kilpailumielisten pelien kehittäminen ja jalostaminen. Jotta asiasta ei olisi mitään epäselvyyttä, firma toteaa suoraan, että tässä lähdetään tekemään FIFAsta, NHL:stä ja muista EA:n jo nyt verkossa suosituista peleistä eSportsia.

Uuden osaston johtoon on nimitetty Peter Moore, joka on pitkällä urallaan ollut johtamassa firmaa jos toistakin, yleensä menestyksellä.

”Tällä alalla ei ole ketään parempaa tämän uuden ponnistuksen johtajaksi kuin Peter. Hän oli varhainen kilpailuhenkisen pelaamisen pioneeri FIFA Interactive World Cupin ja EA Sports Challenge Seriesin kaltaisten ideoiden myötä. Peterin henkilökohtainen intohimo pelaajien kokemusta, urheilua ja kilpailua kohtaan tekevät hänestä mainion johtajan uudelle osastollemme”, EA:n tiedote hehkuttaa. Ja tiedättekö mitä? Ei suotta.

Minulla oli ilo tavata Peter Moore tuolla nimenomaisella FIFA Interactive World Cup -reissulla Saksassa ja jo tuolloin mies teki minuun suuren vaikutuksen ideoillaan ja sillä, miten hyvin ja innostuneesti hän pystyi ne välittämään kuulijalleen. Yhdistetään tähän pitkä ura, hyvä ja menestyksekäs historia sekä EA:n taloudelliset resurssit ja veikkaan, että eipä tämä ponnistus tule hukkaan menemään.

Lähde: EA

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat