Uusimmat

EA teki pelivedon ja pisti Medal of Honorin jäähylle

31.01.2013 14:00 Miikka Lehtonen

EA:n muutaman kuukauden takainen Medal of Honor: Warfighter ei varsinaisesti räjäyttänyt pelaajien intohimoja, ainakaan positiivisessa mielessä. EA teki pelivedon ja pisti pelisarjan jäihin, kunnes sille keksitään järkevää jatkoa.

EA:lla on selvästi pelisilmää, sillä firma ilmoitti viimeöisessä sijoittajien tiedotustilaisuudessaan, että Medal of Honoria ei nähdä hetkeen. Sen sijaan että ristiriitaista vastaanottoa ja kehnoja myyntejä tuottanut pelisarja poljettaisiin maanrakoon, kehitystiimi saa pari vuotta aikaa miettiä, miten Medal of Honor nousisi taas uuteen lentoon. EA-kiho Peter Moore jatkaa.

”Peli oli ihan asiallinen, mutta keskittymisemme autenttisen taistelukokemuksen tarjoamiseen ei uponnut kuluttajiin. Kriitikot jakautuivat kahteen leiriin ja antoivat pelille pistemääriä, jotka olivat rehellisesti sanottuna matalampia kuin se olisi ansainnut. Mutta se on nyt historiaa. Otamme Medal of Honorin pois rotaatiosta, mutta meillä on silti varasuunnitelma, jolla tarjota vuotuisia räiskintäpelikokemuksia.”

Niinpä, ei toki vuotta ilman räiskintäpeliä. Toivottavasti tällä kertaa kyseessä ei ole ruskean sävyillä väritetty lähitulevaisuuden kauhiankamala sota, sillä se setti on jo vähän nähty. Toisaalta kun varastossa on sekä Battlefield 4 että entisten Infinity Ward -miesten tuntematon räiskintäpeli, enpä pidättelisi innovaation suhteen hengitystäni.

Samaan syssyyn EA ilmoitti myös, että pari vuotta sitten E3-messuilla kivikovan vaikutuksen ja viime vuonna tuunausten jälkeen vähemmän kovan vaikutuksen tehnyt Insomniacin Fuse saa ”hieman lisää tuunausta” ja myöhästyy parilla kuukaudella.

Lähde: Giant Bomb

Lisää aiheesta

Medal of Honor: Warfighter (PC, PS3, Xbox 360)