Uusimmat

EA:n BattleForge nyt ilmaisena netissä

27.05.2009 11:46 Jukka O. Kauppinen

EA:n jonkin aikaa sitten boksipainoksena julkaisema verkkopelattava fantasiakorttistrategia on läimäytetty nettiin myös ilmaisena. Mikä onkin fiksu veto, sillä peli ei maksullisena boksipainoksenaan kerännyt kehuja eDomen arvostelijalta.

BattleForge on verkkopelattava fantasia-sotapeli, joka perustuu keräilykorttien läimimiseen. Peli on kuitenkin saanut aimo annoksen kritiikkiä siitä, että ensin täytyy ostaa maksullinen peli, sitten nettitaisteluissa pärjätäkseen täytyy ostaa vielä lisää maksullisia korttipakkoja.

Niinpä pelin julkaisu ilmaiseksi ladattavana painoksena onkin omiaan nostamaan pelaajamääriä ja houkuttelemaan maisemiin potentiaalisia uusien korttien ostajia.

IlmaisForge sisältää kaikki pelin yhteisökilkkeet, uuden Renegade-kampanjan ja 32 pelikorttia. Pelaamaan pääsee suuntaamalla pelin nettisivuille ja etsimällä sieltä Play 4 Free -linkin.

Lisätietoja: http://www.battleforge.com/

Lisää aiheesta

Battleforge (PC)

Useamman pelityypin yhdistelmät voivat joko sopia yhteen luoden jotain aivan uutta tai sitten jäädä selvästi tympeäksi sekasopaksi. EA:n Battleforge on ehkä lafkan kunnianhimoisimpia projekteja vähään aikaan: se yhdistelee tosiaikanaksua ja korttipelejä, tuoden lisäksi joitain ominaisuuksia World of Warcraftin kaltaisista nettiroolipeleistä.

Lue myös

Ennakko: Ghostbusters (PS3, 360)

Epicin Tim Sweeney: fotorealistinen grafiikka enää vuosien päässä

Kun pelit eivät aina toimi odotetusti…

Modern Warfarella yli 13 miljoonaa pelaajaa

Turhan negatiivinen inFamous-artikkeli vei toimittajan Sonyn mustalle listalle

Kiinnostaako ilmaisversio?

Katso tilanne vastaamatta