Uusimmat

EA:n uutuuspeli hakkeroitiin jo ennen sen julkaisua

04.11.2022 22:12 Muropaketin toimitus

The Sims 5 hakkeroitiin, koska Electronic Arts ei ollut valmistautunut kutsumattomiin vieraisiin, kun se käynnisti pelin testaamisen.

The Sims 5 hakkeroitiin, minkä seurauksena sen piraattiversio on saatavilla. Asiasta kirjoitti Insider Gaming -sivuston Tom Henderson, joka tunnetaan hyvin luotettavana journalistina, jolla on peliteollisuudessa sisäpiirilähteitä.

Hakkerointi tapahtui, kun Electronic Arts käynnisti The Sims 5 -pelitestauksen lokakuun 25. päivä. Testaamisen päämääränä oli selvittää, millaisia ominaisuuksia peliin kaivattiin. Siihen osallistuivat sellaiset henkilöt, joita EA piti luotettavina. Testipelissä oli mahdollisuus kutsua kolme muuta henkilöä kokeilemaan sitä, ja juuri tätä hakkerit käyttivät hyväkseen.

Hakkereita ei kutsuttu testaamaan peliä, mutta järjestelmän heikon tietoturvan ansiosta he pystyivät toimimaan EA:n ulottumattomissa. Hakkerointi on ensimmäinen ja ainoa koskaan tapahtunut The Sims -vuoto, ja sillä tulee olemaan pitkäkantoiset seuraukset itse pelin lisäksi myös sen julkaisuun.

The Sims 4 on ilmaiseksi saatavilla PlayStation 4:lle ja 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series -konsoleille, PC:lle ja Macille.

The Sims 5 kulkee koodinimellä Project Rene, ja myös se tulee saataville ilmaiseksi. Pelin julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

LUE MYÖS: Sims 4 -päivitys lisäsi peliin insestin