Uusimmat

Eidos tykittää Hitmania, Kane and Lynchiä sekä Lara Croftia

14.05.2009 12:45 Jukka O. Kauppinen

Äskettäin Square Enixin haltuun päätynyt Eidos puskee vauhdilla eteenpäin, kiitos vanhojen pelibrändiensä. Jatko-osia on luvassa tukkukaupalla.

Eidosin toimitusjohtaja Ian Livingstone kertoo yhtiön työskentelevän muun muassa uuden Hitmanin parissa. Tanskalainen IO Interative on palannut suosikkiantisankarinsa pariin, joskaan pelistä ei ole vielä kerrottu mitään yksityiskohtia. Tai pikemminkin, sitä ei ole vielä edes virallisesti julkistettu.

IO työstää myös Kane & Lynch 2:ta. Kahden reippaan  rikollisen matka jatkuu mahdollisesti syyskuussa, joskaan Livingstone ei lupaa aikataulua vielä kivenkovaksi. Toivottavasti peliä hiotaan enemmän kuin edellistä KaneLynchiä.

Päivän pommi kuului kuitenkin Tomb Raider -rintamalta. Eidosin tärkein hittisarja ei uusimmassa osassaan yltänyt niin korkealle kuin firma toivoi. Laran suosioon kuitenkin uskotaan, sillä pelisarja on onnistunut nousemaan suostaan.

”Seuraava Tomb Raider tulee yllättämään monet ja tuo sarjaan uutta henkeä. Siinä on paljon asioita, jotka saavat pelaajat huokumaan onnellisina ’oi Lara, miten sinua rakastammekaan'”.

Lisää tarinaa Livingstonen haastattelussa: Eidos president talks Arkham, Thief, Hitman, etc

Lue myös

Alan Wake ei nuku Ruususen unta

Arvostelu: Afro Samurai (PS3, 360)

Ennakko: inFamous (PS3)

Kuuntele Rob Hubbardin hittibiisejä – ajalta ennen kuin niistä tuli SIDejä!

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising – ensitesti osa 2

Wiikon wanha: Alter Ego, elämäsimulaattorien esi-isä