Uusimmat

Elden Ring kruunattiin vuoden parhaaksi peliksi, vaikka on vasta syyskuu

Kuva: © FromSoftware

16.09.2022 15:30 Muropaketin toimitus

From Softwaren hittipeli palkittiin Japanissa vuoden parhaan pelin palkinnolla.

Alkuvuodesta ilmestynyt Elden Ring on jo massiivinen myyntimenestys sekä yksi vuoden kehutuimmista peleistä. Ei siis mikään ihme, jos From Softwaren uutukainen palkitaan vuoden 2022 parhaana pelinä vielä moneen kertaan.

Nyt Japanese Game Awards ottikin varaslähdön ja kruunasi Elden Ringin jo tässä vaiheessa vuoden parhaaksi peliksi, uutisoi PC Gamer. Useimmat pelipalkinnot jaetaan vuodenvaihteen tienoilla, mutta Japanese Game Awards järjestetään parhaillaan käynnissä olevan Tokyo Game Show -tapahtuman yhteydessä jo tässä vaiheessa syksyä.

Palkinto on siinä mielessä ennenaikainen, että loppuvuodesta ainakin God of War: Ragnarökin oletetaan olevan vahva kilpailija vuoden parhaan pelin tittelistä. Se saattaa tietysti napata Japanin pelipalkinnon ensi vuoden puolella.

Elokuussa Elden Ringin kerrottiin myyneen jo yli 16 miljoonaa peliä, mikä on uudelle IP:lle valtavan hyvä tulos. Muropaketin arviossa peli ei saanut täysiä pisteitä, mutta kriitikollamme oli silti enimmäkseen hyvää sanottavaa hittipelistä.

LUE MYÖSArvostelu Elden Ring on vahva peli, vaikka ”Dark Souls 4” ei kaikkia odotuksia lunastakaan