Uusimmat

Electronic Artsilta lähtenyt Marcus Lehto: “Minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa EA:sta”

Kuva: © Electronic Arts

17.03.2024 17:14 Muropaketin toimitus

Haloa luomassa ollut Marcus Lehto johti uutta Battlefield-projektia ennen EA:n palveluksesta poistumista. EA:n mukaan Lehto erosi omasta tahdostaan.

Bungiella Halo-pelisarjaa luomassa ollut Marcus Lehto perusti Electronic Artsin studion Ridgleline Gamesin 2021, joka on sittemmin suljettu EA:n toimesta. Lehto oli ohjaamassa Ridgelinen kehittämää uutta yksinpelattavaa Battlefield-peliä, VGC on kertonut.

Ovien säppiin laittaminen tapahtui samoihin aikoihin, kun Lehto poistui Electronic Artsin palveluksesta. Nyt hän on kommentoinut lähtöään X-viestipalvelussa (aiemmin Twitter).

“En ole kertonut täällä paljoakaan asiasta, sillä minulla ei ole mitään positiivista kerrottavaa EA:sta, äskettäisestä sen palvelusta poistumisesta ja siitä, kuinka niin monet tiimini mukaan lukien kärsivät peliteollisuuden laajoista irtisanomisista”, Lehto on kirjoittanut.

EA Entertainmentin johtaja Laura Miele on kertonut VGC:n mukaan, että Marcus Lehto poistui EA:n palveluksesta omasta henkilökohtaisesta päätöksestään.

17.3.2024 klo 17.52: Uutista korjattu otsikon osalta

LUE MYÖS: Marcus Lehto lähti EA:lta

Muropaketin uusimmat