Uusimmat

Elite Dangerous meni kimppaan Thrustmasterin kanssa

11.07.2016 22:00 Jukka O. Kauppinen

Brittiläisen Frontier-studion kaverit olivat aiemmin kovia Saitek-peliohjainvalmistajan faneja, mutta nyttemmin firman linja on kääntynyt Thrustmasterin suuntaan. Thrustmaster näet luo nyt virallisen Elite-tikun.

Tarkkasilmäisethän bongasivat jo Eliten ilmestyessä, että avaruusalus on varustettu Saitekin HOTAS-ohjaimen sauvalla. Mikäs siinä, hyvä tikku!

Mutta nyt Thrustmaster luo uuden ohjaimen ihan erityisesti Eliteä ja muita avaruuspelejä varten.

T.16000M FCS HOTAS ei ole kaikesta päätellen ihan superhyperhuippuluokan raskas lento-ohjain, vaan enemmänkin ”monipuolinen ja sopuhintainen” HOTAS (Hands On Throttle And Stick) -kokonaisuus, jonka sauvassa ja kaasukahvassa riittää nappeja ja nippeleitä avaruuslaivojen ohjaamiseen.

Uusi ohjain on mahdollista yhdistää muihin Thrustmaster-ohjaimiin firman omalla ohjelmistolla niin, että kaikki laitteet näkyvät tietokoneelle yhtenä, täysin ohjelmoitavana ohjaimena.

Ohjain tulee myyntiin syyskuussa. Hinta asettunee Suomessa jonnekin 150 euron suuntaan.

Thrustmaster

Thrustmaster on lisäksi tuonut jo kauppoihin TFRP Rudder Pedals -polkimet, joilla lentohommansa tosissaan ottavat saavat käyttöönsä lentokoneen/avaruusaluksen peräsimet tai autoonsa kaasu/jarrupolkimet. TFRP edustaa polkimien budjettiluokkaa noin sadan euron hinnallaan.

Lisätietoja: http://www.thrustmaster.com/

Thrustmaster

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat