Uusimmat

Elite Dangerousin alien-mysteerit avautuvat – ja monimutkaistuvat

14.10.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

Frontierin huikea Elite Dangerous –avaruusseikkailu sisältää hirmuisen paljon kaikenlaista pientä detaljia ja ihmeteltävää. Ja mysteerejä. Eliten galaksi on myös siirtymässä aivan uuteen vaiheeseen suurten mysteerien linjoilla.

Avaruudesta näet löytyy kasvavassa määrin mysteerisiä alieneiden artifakteja, joista kukaan ei ota mitään selvää. Oudot esineet kelluvat avaruudessa ja skannaavat planeettoja ja avaruusasemia– ja lähettävät niistä tietoja jonnekin kaukaisuuteen.

Mike Juliett Kilo keksi puolestaan käyttää lastiruumassaan ollutta skanneria artifaktin lähettämään signaaliin, ja suureksi yllätyksekseen skanneri tulosti vektorigrafiikkakuvan hänen omasta aluksestaan. Muukalaisobjekti oli siis skannannut hänen aluksensa ja lähettänyt sen tiedot… Jonnekin.

elite_dangerous_uut201510_1

Frontier valmistautuu parhaillaan julkaisemaan Elite Dangerousin ensimmäisen massiivisen lisärin, mutta siinä samalla galaksin syövereissä tapahtuu muutakin. Mikä on tämä tunnistamaton, tuntematon avaruusrotu, joka vakoilee ihmisten galaksia? Vai ovatko thargoidit nyt tulossa?

Ainiin – ja sori kaverit, jäi uutisoimatta sairastaessani: Elite Dangerous on nyt julkaistu virallisesti myös Xbox Onelle.

Lähde: PCGamesN

Lisätietoja: Canonn Interstellar Research Group Announces Breakthrough

Lisätietoja: https://www.elitedangerous.com/

Lisää aiheesta

David Braben kehottaa varovaisuuteen virtuaalitodellisuuden suhteen

Elite: Dangerous laskeutuu planeetoille – laskeutumislupa 35 euroa, kiitos

Elite: Dangerous –pelaajat tutkivat avaruuden salaisuuksia – ovatko thargoidit tulossa?

Kahden kuukauden yksinäisyys: Eliten pelaajilla ja rekkakuskeilla on yllättävän paljon yhteistä

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat