Uusimmat

Empire: Total Warin pelattava demo ilmestyi

21.02.2009 08:48 Miikka Lehtonen

Viikonloppu alkaa tyylikkäästi, ainakin jos pitää vakavammasta sotastrategiasta ja / tai 1800-luvun meiningistä. Creative Assemblyn hartaasti odotettu Empire: Total War sai nimittäin pelattavan demon ja väkiryntäyksen jälkeen servereiltä alkaa saamaan tavaraa ulospäin.

Empire: Total War on Creative Assemblyn rakastetun Total War -pelisarjan uusin osa. Pelit yhdistelevät vuoropohjaista valtakunnanhallintaa pikkutarkan realistiseen ja näyttävään sotastrategiaan. Aiemmissa osissa on kekkuloitu shogunien ajan Japanissa, keskiaikaisessa Euroopassa ja Rooman imperiumin tunnelmissa. Nyt peli loikkaa kertalaakista satoja vuosia eteenpäin mallintamaan brittiläisen imperiumin ja sen aikalaisten vaiheita ja tunnelmia.

Uusi aika tuo mukanaan kaikenlaista uutta, merkittävimpänä merisodan, joka on ainakin kuvien ja videoiden perusteella pahuksen komean näköistä touhua. Vaan toimiiko peli? Onko uusitusta tekoälystä mihinkään? Se selviää helpoiten demoon tutustumalla. Tarjolla on pari tehtävää, joissa opetetaan pelin salat, tutustutaan merisodankäyntiin ja kepitetään jenkkikapinallisia. British Grenadiers soimaan toistolla ja demo lataukseen Steam-verkkopalvelusta!

Lisää aiheesta

Empire: Total War kaupoissa 4. maaliskuuta

Ennakkovaraa Empire: Total War, pokkaa Rome: Total War ilmaiseksi

Lue myös

Perjantaikevennys: äärimmäinen lentosimulaattori ja äärimmäiset tohvelit

Mount & Blade -haastattelu – katsaus TaleWorlds-studion uumeniin