Uusimmat

Erikoinen kalastuspeli on Steamissa yksi vuoden kehutuimmista peleistä

24.04.2023 15:36 Muropaketin toimitus

Muropaketin arviossa runsaasti kehuja niittänyt Dredge on kelvannut erinomaisesti myös pelaajille.

Arvostelimme eilen indiepelin nimeltä Dredge, jonka idea on vähintäänkin omaperäinen. Dredge on yhdistelmä kalastussimulaattoria, meriseikkailua ja Cthulhu-mytologian hengessä kirjoitettua kauhupeliä.

Arviossamme Black Salt Gamesin erikoiselle pelille irtosikin peräti neljä tähteä, ja kriitikkomme summasi pelikokemuksen näin:

”Lovecraftilainen kalastussimulaattori tarjoaa juuri sitä mitä lupaakin. Lopputulos on koukuttava ja vinksahtanut indieihme, jolle toivoisi heti jatko-osaa.”

LUE ARVOSTELU: Dredge on tavallaan kalastuspeli, mutta myös pakollista pelattavaa Cthulhu-tarinoiden ystäville

Dredge on saanut hyvän vastaanoton myös muualla. Pelin arvosana on Metacriticissä alustasta riippuen 79-85, mutta erityisen vahvan vaikutuksen se on tehnyt Steamin käyttäjiin. Dredge on nimittäni Steamissa yksi tämän vuoden kehutuimmista julkaisuista.

Asia selviää Steam250-sivustolta, joka suhteuttaa toisiinsa annettujen arvioiden määrän ja myönteiset arviot. Tällöin vertailu on siis reilumpaa myös pienemmille indiejulkaisuille. Dredge on saanut palvelussa yli 8 000 käyttäjäarvioita, joista peräti 96 prosenttia on myönteisiä.

Dredge on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.