Uusimmat

Erinomainen huumoriseikkailu The Book of Unwritten Tales 2 julkaistiin myös konsoleille

25.09.2015 22:30 Jukka O. Kauppinen

Domenkin arvostelijoiden kovasti tykkäämä The Book of Unwritten Tales 2 –seikkailupeli(sarja) on saapunut myös konsolimaailmaan. King Art –studion tekemä, Nordic Gamesin julkaisema seikkailu on näet julkaistu kaikille vähänkin tärkeille konsolialustoille.

Muistellaan nyt ensin, että mitä Pekka Leinonen pelistä sanoi:

Peli on niin klassinen seikkailunaksuttelu kuin olla ja voi. Itse asiassa koko teos on läpäistävissä klikkailemassa yhdellä kädellä hiiren vasenta nappia hotspottien kohdalla. Toisella kädellä voi vaikka raapia palleja. Yleensä ottaen puzzlet ovat hyviä, ja ratkeavat viimeistään kun kaikkea on kokeiltu kaikkiin aktiivisiin kohteisiin, jotka paljastuvat näppärästi välilyönnistä. Mukana on ehkä parisen logiikkapuzzlea, joista yksi on vaihtoehtoinen.

Seikkailupelihengessä täytyy jutellahan paljon. Onneksi tekstiä lukee mielellään, sillä sitä riittää ihan kirjaksi asti.

Hyvä peli, saatavissa nyt myös näille kapineille: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 ja Xbox 360. PS3- ja 360-versiot julkaistiin vain diginä, isokonsoliversiot myös bokseina. Lisäksi peli löytyy entuudestaan PC:lle, Macille ja Linuxille.

Lisätietoja: http://shop.nordicgames.at/pr/bout2/

Lisää aiheesta

Book of Unwritten Tales (PC)

Book of Unwritten Tales 2 (Linux, Mac, PC)

Book of Unwritten Tales: Critter Chronicles (PC)